اخبار ویژه

کدام اختلاف آقای عراقچی؟ اسیر نقشه اروپا و آمریکا نشوید
معاون وزیر خارجه گفت: میزان اختلاف اروپا و آمریکا بی‌سابقه است.
به گزارش ایلنا، عباس عراقچی در گفت‌وگویی رادیویی  تاکید کرد: برخی از اروپایی‌ها این ایده را دارند و فکر می‌کنند اگر امتیازاتی به ترامپ در موضوعات غیربرجامی بدهند، می‌توانند او را در برجام نگه دارند که این یک سیاستی کاملا غلط است.
وی با رد خبر منتشر شده در رسانه‌ها مبنی بر اینکه ایران با آلمان، فرانسه، انگلیس درباره مسائل موشکی مذاکره کرده است، اظهار داشت: این خبر صحت ندارد.


وی با بیان اینکه رایزنی‌‌‌‌‌‌های سیاسی بین ما و تمامی کشورها همیشه بوده و هست، تصریح کرد: از سال گذشته رئیس‌‌‌جمهور آمریکا برای از بین بردن برجام یا اصلاحش، در قدم اول خواستند شرایط را برای ایران سخت کنند تا ایران خودش از برجام خارج شود. در قدم بعدی تلاش کردند که اروپاییان را راضی کنند که از برجام خارج شوند و بعد توپ را در زمین کنگره آمریکا انداختند که موفق نبودند. در طول یک سال گذشته کشورهای اروپایی مدافع برجام و در کنار جمهوری اسلامی ایران و در مقابله با آمریکا بودند.
عراقچی با بیان اینکه این میزان اختلاف امروز میان اروپا و آمریکا بی‌‌سابقه بوده است، خاطرنشان کرد: در طول یکسال گذشته با اروپا مشورت‌های نزدیکی داشتیم، ما نمی‌گوییم اروپا بین آمریکا و ایران، ایران را انتخاب می‌کند اما ما درخصوص بحث برجام صحبت می‌کنیم. اروپاییان می‌‌‌دانند که اگر برجام را کنار بگذارند اعتبار خود را در جامعه بین‌الملل از بین می‌برند.
سخنان آقای عراقچی درباره اختلافات بی‌سابقه اروپا و آمریکا درحالی است که وزیر خارجه آمریکا در سفر به اروپا، هماهنگی‌هایی با دولت‌های اروپایی درباره تشدید فشار بر ایران در زمینه‌های موشکی و نفوذ منطقه‌ای ایران داشته و دولت‌های فرانسه و انگلیس و آلمان هم همراهی کرده‌اند. این درواقع تکرار بازی موذیانه پلیس خوب - پلیس بد است که سرانجام ایران را در بازی تهدید و تشویق، به کوتاه آمدن بیشتر و دادن امتیازهای جدید دعوت می‌کند. یعنی همان شگردی که به تنظیم وارونه و زیانبار برجام ختم شد.
یادآور می‌شود مقامات انگلیسی و فرانسوی و آلمانی به تواتر طی چندماه اخیر، خواستار تشدید فشار بر ایران و حتی تصویب تحریم‌های جدید برای عقب‌نشینی ایران از برنامه موشکی و پیروزی‌های منطقه‌ای خود شده است.مهم‌ترین حسن دولت از نگاه روزنامه‌های اجاره‌ای
شیخ الوزرا! تا 8 سال دیگر هم وزیر باش!
روزنامه اجاره‌ای اعتماد به تملق‌گویی و مجیزگویی درباره وزیر نفت پرداخت.
روزنامه اعتماد در مطلبی رپرتاژگونه به قلم سرپرست نمایندگی خود در یکی از استان‌ها نوشت: «شیخ الوزرای دولت تدبیر و امید با عملکردش ثابت نمود وزارت نفت تا 8 سال آینده هم به صدارت او نیاز دارد. مهم‌ترین حسن دولت تدبیر و امید حضور مجدد مهندس زنگنه در کابینه است. در سال 92 پس از پیروزی دولت تدبیر و امید در انتخابات اولین تدبیر دکتر روحانی حضور مجدد ژنرال نفت، مهندس بیژن نامدار زنگنه در کابینه بعنوان وزیر نفت بود.
اجرای برجام فرصت طلایی برای ژنرال نفت بود تا خودی نشان دهد. قراردادهای مهم نفتی با شرکتهای بزرگ دنیا و ارائه راهکارهای مناسب در اوپک از تدابیر مهم زنگنه در دور اول دولت تدبیر و امید بود و وزارت نفت به دوران طلایی خود نزدیک شد.
در دور دوم ریاست جمهوری روحانی، وزیر دانشمند نفت استعفا داد و قصد حضور در کابینه را نداشت اما دکتر روحانی بهتر از زنگنه پیدا ننمود و با اصرار ژنرال نفت را وادار به حضور مجدد در کابینه نمود و وی را مجدداً به مجلس معرفی نمود.
شیخ‌الوزرای دولت تدبیر و امید الحق والانصاف گام‌های مهمی تاکنون برداشته و شرکتهای بزرگ دنیا را راغب نمود که با ایران قرارداد منعقد نمایند. بدون شک شیخ‌الوزرای دولت تدبیر و امید نشان داد تجربه تخصص و تعهد از عوامل موفقیت وی می‌باشد و دنیا نفت ایران را با نام شیخ‌الوزرای دولت تدبیر و امید به دید عزت و احترام می‌شناسند و به عملکرد و برنامه‌های نفتی وی احترام می‌گذارند.
ختم کلام بدون شک ژنرال نفتی ایران و شیخ‌الوزرای دولت تدبیر و امید تا 8 سال آینده هم توان صدارت بر وزارت نفت را دارد و سن و سال برای وی معنی ندارد زیرا زنگنه هنوز مثل یک جوان پر انرژی گام برمی‌دارد. در یک کلام شیخ‌الوزرای دولت تدبیر و امید تمام شدنی نیست و دولت‌های آینده هم به تبحر، تجربه و توانایی وی نیاز دارند.
این مجیزگویی در حالی است که فسادهای بزرگ کرسنت و استات اویل و خسارت‌های ناشی از بدعهدی‌های شرکت‌هایی مانند توتال در دوران وزارت چند باره زنگنه رخ داده است. خسارت پرونده کرسنت حداقل 18 میلیارد دلار برآورد می‌شود.
مدیر روزنامه اعتماد از رفقای گرمابه و گلستان شهرام جزایری مفسد اقتصادی دوره اصلاحات است.سیاست‌بازی در شورای شهر این بار برای پدر معنوی منافقین
یک عضو شورای شهر تهران پیشنهاد کرد یک خیابان به نام نخست‌وزیر دولت موقت اسم‌گذاری شود.
احمد مسجدجامعی دیروز در تذکری گفت: مهندس بازرگان نقش زیادی در پیشرفت تهران داشته و پیشنهاد می‌شود مکان یا خیابانی به نام وی نامگذاری شود.
پیشنهاد مسجدجامعی در حالی است که پیش از این با اصرار برخی اعضای لیست امید در شورای شهر، شهرداری موظف شد مکانی ویژه برای اعتراضات در نظر بگیرد تا بدین ترتیب اعتراض به رسمیت شناخته شود.
این رفتار سیاست‌بازانه در حالی است که شورای شهر جدید، حتی یک کار مفید و تخصصی در خدمت مردم پایتخت انجام نداده است.
تمجید مسجدجامعی از بازرگان رئیس گروهک نهضت آزادی در حالی است که حضرت امام خمینی(ره) ۱۹ بهمن ۱۳۶۶ و در پاسخ نامه محتشمی وزیر کشور وقت ، نهضت آزادی را منافق و سازمان تروریستی منافقین را فرزندان بازرگان معرفی کرده و  تصریح فرمودند: «در موضوع نهضت به اصطلاح آزادی، مسائل فراوانی است که بررسی آن محتاج به وقت زیاد است. آنچه باید اجمالاً گفت آن است که پرونده این نهضت و همین طور عملکرد آن در دولت موقت اول انقلاب شهادت می‌دهد که نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به آمریکا است و در این باره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است و حمل به صحت اگر داشته باشد، آن است که شاید آمریکای جهانخوار را - که هر چه بدبختی ملت مظلوم ایران و سایر ملت‌های تحت سلطه او دارند از ستمکاری اوست - بهتر از شوروی ملحد می‌دانند و این از اشتباهات آنها است. در هر صورت به حسب این پرونده‌های قطور و نیز ملاقات‌های مکرر اعضای نهضت چه در منازل خودشان و چه در سفارت آمریکا و به حسب آنچه من مشاهده کردم از انحرافات آنها که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند، ملت‌های مظلوم به ویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال آمریکا و مستشاران او دست و پا می‌زدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران می‌خورد که قرن‌ها سر بلند نمی‌کرد و به حسب امور بسیار دیگر، نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانون‌گذاری یا قضایی را ندارند و ضرر آنها به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بی‌مورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویل‌های جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهک‌های دیگر حتی منافقین - این فرزندان عزیز مهندس بازرگان - بیشتر و بالاتر است... نتیجه آن که نهضت به اصطلاح آزادی و افراد آن چون موجب گمراهی بسیاری از کسانی که بی‌اطلاع از مقاصد شوم آنان هستند می‌گردند، باید با آنها برخورد قاطعانه شود و نباید رسمیت داشته باشند».
افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی طی دو دهه اخیر در حالی در گروهک‌هایی مانند نهضت آزادی منحل شدند که تا اواخر تظاهر به «خط امامی» بودن می‌کردند.توضیح علی مطهری و پاسخ کیهان/ مسئولیت‌پذیر باشید!
در پی انتشار خبر ویژه‌ای با عنوان «شیرین کاری 20 دقیقه‌ای و دلار 4650 تومانی» علی مطهری توضیحی به این شرح ارسال کرد:
«در شماره دوشنبه دوم بهمن آن روزنامه، بخش خبر ویژه، ضمن مخالفت با اقداماتی مانند بازدید نمایندگان از زندان اوین برای آگاهی از وضع بازداشت شدگان و بررسی مسئله خودکشی یکی از آنها، آمده است: «نکته جالب این که طی هفته‌های اخیر با وجود تشدید برخی نابسامانی‌های اقتصادی و طفره رفتن مسئولان دولتی از پاسخگویی، امثال علی مطهری در قامت وکیل‌الدوله سکوت اختیار کرده‌اند و این در حالی است که مردم انتظار دارند مطالبات اقتصادی آنها از طریق نمایندگان مجلس از دولت پیگیری شود.» و بعد با اشاره به افزایش قیمت دلار آمده است «اما امثال علی مطهری که مدعی بودند 20 دقیقه هم برای تصویب برجام زیاد بود، اکنون درباره ثمرات وارونه و تلخ برجام کمترین موضع‌گیری و پرسش‌گری از دولت نمی‌کنند.»
ذکر دو نکته ضروری است:
1- پیگیری مطالبات اقتصادی و هر مطالبه‌ای از دولت توسط نمایندگان لزوماً در رسانه‌ها منعکس نمی‌شود، چنان که اخیراً جلسه‌ای با رئیس کل بانک مرکزی داشتیم و موضوع افزایش نرخ ارز و مؤسسات اعتباری بررسی شد. همین طور است پیگیری سؤال از رئیس جمهور. علاوه بر این، اهمیت ارزش‌های انسانی مانند آزادی و حقوق بشر کمتر از معیشت و اقتصاد مردم نیست و گاه بیشتر است. مردم انتظار پیگیری این‌گونه مسائل را نیز از نمایندگان دارند. درست نیست که تا دولتی به حقوق ملت توجه کرد و به آزادی‌های انسانی احترام گزارد، دائم از معیشت مردم که همیشه می‌توان نقصی در آن یافت بگوئیم و وقتی دولتی همسوی خودمان روی کار آمد معیشت را فراموش کنیم. این سؤال مطرح است که چرا کیهان به مسائلی مثل قتل ستار بهشتی نمی‌پردازد؟
2- برجام حاصل تفکر و تلاش کل نظام از جمله مقام رهبری است و هیئت مذاکره کننده با اذن ایشان آن را امضاء کردند. محاسن و معایب آن که معتقدم محاسن آن بسیار بیشتر از معایب آن است به کل نظام برمی‌گردد نه فقط به دولت. مشکلات اقتصادی امروز ریشه‌های دیگری دارد که مهمترین آن ساختار اقتصادی کشور و کوچک بودن بخش خصوصی و چهارپاره بودن اقتصاد در دست دولت، نظامیان، نهادهای حکومتی و بخش خصوصی و در نتیجه، نبودن رقابت عادلانه میان شرکتها و مؤسسات اقتصادی است.
اگر برجام نبود و رانت‌های گذشته وجود داشت وضع‌مان بدتر بود. مخالفت آقای ترامپ با برجام یکی از نشانه‌های نافع بودن برجام برای ماست گرچه هماهنگی کیهان و همفکرانش در این موضع با ترامپ و تلاش آنها از ابتدا برای اجرا نشدن این توافقنامه، قابل تأمل است.
مستدعی است این پاسخ طبق قانون مطبوعات عیناً و در همان محل در اولین شماره آن روزنامه درج گردد.»
کیهان: در خبر ویژه مذکور تصریح شده بود در سکوت و انفعال نمایندگان طرفدار دولت و در پایان دومین سال اجرای برجام، قیمت دلار از 3300 تومان در 2 سال قبل، به رکورد بی‌سابقه 4650 تومان (40 درصد افزایش) رسیده است اما اکنون امثال علی مطهری که مدعی بودند 20 دقیقه هم برای تصویب برجام زیاد است، درباره ثمرات وارونه و تلخ برجام، کمترین موضع‌گیری و پرسشگری از دولت نمی‌کنند.
خب آقای مطهری باید به طور روشن توضیح بدهد که اولاً چرا برجام 20 دقیقه‌ای (با تعهدات سنگین 15 ساله برای کشور) به 40 درصد گران شدن ارز خارجی و به همین میزان کاهش قدرت خرید مردم منجر شده است؟ آیا علت همان نیست که اخیراً آقای پزشکیان گفتند از محتوای برجام سردر نمی‌آوردند و به دولت اعتماد کردند؟!
ثانیاً آقای روحانی پنجمین سال ریاست خود را می‌گذراند؟ آقای مطهری کدام سؤال را از رئیس‌جمهور پرسیده و توضیح رسمی خواسته که افکار عمومی از آن بی‌خبرند؟! آیا جز این است که امثال مطهری، چون خود را شریک جرم می‌دانند، ترجیح می‌دهند مطالبات معیشتی مردم و وعده‌های برعکس درآمده دولت در زمینه اولویت‌هایی مانند اشتغال و مسکن و تسهیلات ازدواج و تورم و رکود را پیگیری نکنند؟!
ثالثاً، فلان اغتشاشگران بازداشتی که بعضاً حتی اقدام به آتش زدن پرچم جمهوری اسلامی و حسینیه و مسجد، تخریب اموال عمومی و خصوصی، آدم‌کشی و... کرده و علناً مورد حمایت آمریکا (ترامپ) و اسرائیل قرار گرفته، «حقوق بشر» دارد و باید به موازات حمایت ترامپ و نتانیاهو، مورد حمایت امثال علی مطهری قرار بگیرد اما چند ده میلیون مردم درگیر مشکلات اقتصادی ناشی از برجام و عملکرد وارونه برخی دولتمردان، شامل حقوق بشر مورد ادعای آقای مطهری نمی‌شوند؟! با یک ستار بهشتی چه قدر می‌توان از پاسخگویی به اولویت‌های 70 میلیون ایرانی طفره رفت؟ درباره ستار بهشتی نیز کیهان به اندازه کافی پرداخته و راه اطلاع آقای مطهری از این امر، تنها یک جست‌وجوی ساده در اینترنت است.
رابعاً رهبر معظم انقلاب، اجرای برجام را مشروط به 27 شرط (شامل شروط خویش، مجلس و شورای عالی امنیت ملی) کردند؛ هر چند که قبلاً نیز نسبت به خلل و فرج و منافذ متن توافق بارها تذکر و هشدار دادند اما سهل‌اندیشان قائل به اینکه «20 دقیقه هم برای تصویب برجام زیاد است»، حتی 40 روز زحمت کمیسیون ویژه مجلس در بررسی تخصصی متن توافق و اعلام منافذ و آسیب‌های آن را هم پشت گوش انداختند و حالا که خسارت‌های لایه‌به‌لایه برجام علنی شده، آن قدر مروت و شهامت و صداقت ندارند که مسئولیت خبط و خطای بزرگ خود را بپذیرند؛ دقیقاً شبیه کاری که خوارج بازی خورده از اشعث و معاویه و عمروعاص، پس از اصرار بر حکمیت و فریب خوردن از عمروعاص کردند و تقصیر خیانت خود را به گردن امیر مؤمنان علیه‌السلام انداختند.
و بالاخره اینکه؛ وقتی 2 سال اجرای برجام به کاهش 30 درصدی ارزش پول ملی ایران انجامیده، امثال ترامپ چرا باید به برجام پشت کنند؟ اگر هم او ژست طلبکاری گرفته و تهدید به خروج از برجام می‌کند، مکمل بازی پلیس خوب و بد با اروپا برای گرفتن امتیازهای جدید است.