علی صوفی: اصولگرایان نیازی به جلب اعتماد مردم نمی‌بینند

علی صوفی کنشگر سیاسی اصلاح‌طلب، در تحلیل آرایش سیاسی مجلس یازدهم و پیروز نشدن اصلاح‌طلبان در انتخابات علی‏رغم اینکه می‌گفتند در نظرسنجی‌ها جلوتر از رقیب هستند، گفت: اصلاح‌طلبان شکست نخوردند بلکه حذف شدند؛ ما را اصلاً در انتخابات راه ندادند. شکست زمانی اتفاق می‌افتد که ما در انتخابات شرکت کنیم اما مردم به ما رای ندهند.
به گزارش ایلنا، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات درباره اینکه آیا می‌توان مشارکت پایین در انتخابات را به حضور نداشتن اصلاح‌طلبان در انتخابات ربط داد، گفت: هیچ ربطی ندارد؛ مردم نارضایتی خودشان را در سال ۹۶ و ۹۸ اعلام کردند و از آن زمان کاملاً محسوس بود که در انتخابات مشارکت نخواهند کرد و امیدشان را از صندوق بریده‌اند. آنها از اصلاح‌طلبان نیز مایوس شده‌اند به دلیل اینکه با دعوت آنها به کاندیداهایی رای دادند که از انتخابشان نتیجه نگرفتند.
وی تصریح کرد: حذف اصلاح‌طلبان یک حذف کلی بوده و موردی نیست؛ در بررسی‌های هیئت‌های اجرایی رد صلاحیت‌ها موردی بود اما به محض اینکه وارد بررسی هیئت‌های نظارت شد دیگر به مورد و مصداق کار نداشتند، بلکه هر کسی نام اصلاح‌طلبی داشت رد صلاحیت شد. این کنشگر سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه صحنه را به هم زدند و به یک انتخابات بدون رقیب تبدیل شد و حتی اگر اسمش را هم رقابت بگذارند، رقابت بین خودشان و داخلی بوده است. وی درباره اینکه با حضور نواصولگرایان جبهه پایداری، اصولگریان سنتی و جریان احمدی‌نژاد، مجلس چه خروجی‏ای خواهد داشت و آیا منجر به ریاست قالیباف خواهد شد؟ گفت: تجربه نشان داد که آنها فاقد یک محوریت جمع‌کننده هستند و معمولاً اختلافات‏شان باقی می‌ماند کما اینکه در جریان انتخابات نیز دیدیم با همه تلاشی که کردند نتوانستند به لیست واحدی برسند.
صوفی افزود: طبیعی است در جریان انتخابات ریاست مجلس و هیئت رئیسه نیز به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت و هر گروه سعی می‌کند خودش جریان را در دست بگیرد و شاهد یک محور واحد نخواهیم بود. البته اساساً گفتمان واحدی هم ندارند. گفتمان‌های آنها متفاوت است چون هدفشان قدرت است نه مردم و جلب اعتماد و اقناع چراکه نیازی به جلب اعتماد مردم ندارند.


وی تاکید کرد: اگر این‌ها دستشان به قدرت برسد ممکن است اساساً انتخاباتی هم برگزار نکنند و به نوعی یک چیز تشریفاتی تشکیل بدهند و حکومت را از محتوای اصیل انقلابی و اسلامی خالی کنند.
این دولتمرد دوران اصلاحات ادامه داد: برای اصولگرایان هدف، خودشان هستند و هدف این است که خودشان همه چیز را در دست داشته باشند. اگر خودشان قدرت را در دست داشته باشند همه چیز خوبِ خوب است اما اگر در دست خودشان نباشد شروع به تخریب طرف مقابل می‌کنند.
این کنشگر سیاسی خاطرنشان کرد: خیز بعدی آنها برای ۱۴۰۰ است. سعی می‌کنند در آنجا به رقابتشان ادامه دهند و جایگاه ریاست جمهوری را یکی از این جریان‌ها بگیرند، اما آن چیزی که مشخص است این است که رویکردشان مردم نیست.
سایر اخبار این روزنامه
در روزهای گذشته آمار مربوط به مسمومیت با الکل رو به افزایش بوده است بحران الکلی در ایران جلال خوش‌چهره حکایت دو پادشاه در یک اقلیم بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی و هنری کشورهای گوناگون تحت تاثیر کرونا قرار گرفتند تهدید یک اپیدمی برای هنر جهانی مصوبات جدید شورای عالی امنیت ملی برای مقابله با کرونا چه بود؟ اتومبیل‌های وارداتی شاخصی برای قیمت‌گذاری در بازار داخلی خواهد بود گرانی نتیجه آزاد شدن واردات خودرو؟ «ابتکار» میزان تاثیر کاهش قیمت جهانی نفت بر بازارهای داخلی را بررسی کرد آتش‌بازی نفت در بازار اشرف غنی و عبدالله عبدالله روز گذشته هرکدام برای خود مراسم تحلیف جداگانه برگزار کردند رئیس قوه قضائیه: مسببین و عاملین جنایات‎ اخیر در هند مجازات شوند علی صوفی: اصولگرایان نیازی به جلب اعتماد مردم نمی‌بینند رئیس مجلس با اشاره به جلسه کمیسیون بهداشت: شورای پشتیبانی از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا تشکیل شود با وجود تصویب در مجلس شورای اسلامی یارانه ۷۲ هزار تومانی را فراموش کنید! محمدرضا راه‌چمنی درگذشت