مجادله تولیت آستان قدس با دولت همچنان ادامه دارد مخالفت‌ با دولت به هربهانه

گروه سیاسی - حملات سیدابراهیم رئیسی، رقیب انتخاباتی حسن روحانی گویا تمامی ندارد. حملات رئیسی به دولت از زمان انتخابات کلید خورده و هر روز به شدت آن افزوده می‌شود. در هر نشست و جلسه‌ای که ابراهیم رئیسی باشد، نوک تیز حملات خود را متوجه دولت می‌کند. درواقع رئیسی بعد از انتخابات همچنان رویه دوران انتخابات را با همان شدت ادامه می‌دهد و سعی می‌کند در متن جامعه باشد تا فراموش نشود. کنایه‌های هرچند وقت یک‌بار او به دولت و انتقادهایش به دولت را شاید بتوان نمونه دیگری از این برنامه‌ریزی‌ها دانست. او هر انتقادی را فقط متوجه دولت و دولتمردان می‌داند. گویا فقط یک قوه است که مسئولیت تمام شرایطی که در کشور به وجود آمده را بر عهده دارد و فقط دولت باید این شرایط را سامان دهد. جریانی که در طول این مدت به جای حمایت و همراهی دولت با تمام قوا با تصمیمات و سیاست‌های دولت مخالفت کردند و همیشه دلیل مخالفت خود را حمایت از مردم اعلام کردند. یعنی با این توصیف دولت و قوه مجریه کشور تصمیماتی می‌گیرد که به نفع ملتی که به او رای دادند، نیست؟ فشارهای این جریان خاص به دولت به‌خصوص در ماه‌های اخیر در جریان تصویب برخی کنوانسیون‌های بین‌المللی بیشتر شده است. انتقادی هم اگر می‌شود به نام حمایت از حقوق ملت از آن دفاع می‌کنند‌ به‌گونه‌ای که تولیت آستان قدس رضوی روز گذشته با اشاره به مخالفت برخی از افراد نزدیک به جریان وی با کنوانسیون‌های بین‌المللی، گفت: «عده‌ای فکر می‌کنند ما مخالف برخی از کنوانسیون‌ها هستیم؛ اینطور نیست. اگر آنها به نفع مردم باشد ما آن را قبول می‌کنیم، اما اگر به ضرر مردم باشد آن را قبول نخواهیم کرد. دولتمردان در شرایط کنونی باید مراقبت بیشتری انجام بدهند که دشمن به این مردم و حکومت ضربه وارد نکند. باید در این شرایط که دشمن استقلال این جامعه را هدف قرار داده است به نفع مردم و این نظام تلاش کنیم»
این در حالی است که محمد‌جواد ظریف، وزیر خارجه خطاب به منتقدان و این افراد گفته است: دوستان نگاه کنند و بر اساس واقعیات تصمیم بگیرند. تا حالا می‌گفتند اتفاقی نمی‌افتد، حالا دارند شرایط را می‌بینند. در عین حال هر تصمیمی هم بگیرند ما تبعیت می‌کنیم، اما بدانند (تصمیمات‌شان) چه آثاری دارد.
هر‌چه که هست سیدابراهیم رئیسی بعد از انتخابات ٩۶ هیچ شباهتی با قبل از انتخابات ندارد. تکه‌های هزار پاره اصولگرایی باوجود تمام ناکامی‌های‌شان از او چهره‌ای در ایام انتخابات ساخته‌اند که او سخت دوستش دارد و می‌خواهد ادامه‌اش دهد. آرای ١۶ میلیونی به او اعتماد‌به‌نفسی داده که مثل دوران انتخابات همچنان به سخنرانی‌ها و انتقاداتش ادامه می‌دهد. کانال تلگرامی و رسانه‌های حامی او فعالند و دیدارها و سخنرانی‌هایش نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است.
ابراهیم رئیسی تقریبا هر هفته دیدارهای مردمی خود را برای برطرف کردن مشکلات آنها برگزار کرد. دیدار با شخصیت‌ها و اقشار مختلف جامعه و سخنرانی در مراسم‌های گوناگون از دیگر برنامه‌های سخنرانی رئیسی در این چند ماه بوده که تقریبا در هر کدام گریزی هم به وضعیت کشور، منطقه و جهان و وضع مطلوب دولت مد نظرش داشته است.


کنوانسیون‌هایی که به ضرر مردم باشد را قبول نخواهیم کرد
تولیت آستان قدس رضوی روز گذشته در اجتماع عظیم حوزویان گفت: عده‌ای فکر می‌کنند ما مخالف برخی از کنوانسیون‌ها هستیم؛ اینطور نیست. اگر آنها به نفع مردم باشد ما آن را قبول می‌کنیم اما اگر به ضرر مردم باشد آن را قبول نخواهیم کرد.
وی تصریح کرد: دولتمردان در این شرایط کنونی باید مراقبت بیشتری انجام بدهند که دشمن به این مردم و حکومت ضربه وارد نکند. باید در این شرایط که دشمن استقلال این جامعه را هدف قرار داده است به نفع مردم و این نظام تلاش کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: دولتمردان به لبخند دشمن اعتماد نکنند. دشمن برای این حکومت نقشه‌های فراوانی کشیده است و دشمن برای ما فرقی ندارد چه کسی است و در مقابل آنها ایستادگی کرده‌ایم و از آرمان‌های این انقلاب، امام و شهدا دفاع خواهیم کرد. وی با بیان اینکه انقلاب و روحانیون مبداء و حامی انقلاب بوده‌اند و سرنوشت روحانیت و انقلاب به هم گره خورده است، گفت: کسی این انقلاب را رهبری کرده است که خود از طلاب حوزه علمیه قم بوده است.
رئیسی افزود: در حوزه‌های انقلابی باید با تفکرهای ضدانقلابی مقابله بشود، همان تفکراتی که نمی‌خواهد مشکلات مردم در جامعه رفع بشوند. عده‌ای در حال تلاش هستند که این حوزه‌ها به مردم کمک نکنند.
وی تصریح کرد: در چند وقت گذشته، دوران سختی به مردم متحمل شده است و در این راه همچنان مردم در سختی در حال عبور هستند، اما یک امید برای این مردم از طرف رهبر انقلاب اسلامی وجود دارد چراکه ایشان در پاسخ به یک جوان انقلابی در حرم رضوی فرمودند آینده این کشور آینده روشن و نورانی است و اصلاً نگران نباشید، این دوران به زودی سپری خواهد شد.
رئیسی خاطرنشان کرد: عده‌ای در جامعه و فضای مجازی در حال تلاش هستند که رژیم طاغوت و جنایت‌هایی که آنها در این کشور انجام داده‌اند را تطهیر کنند. عده‌ای زمان آنها را درک نکردند و نمی‌دانند که آن رژیم و خاندان شاه (پدر و پسر) چه جنایتی علیه ملت ایران انجام دادند.
وی در ادامه به نقش روحانیت در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: کمترین دریافت حقوق در کشور، متعلق به طلاب و روحانیت است و این شاگردان امام صادق‌(ع) با تمام تخریب‌های که علیه آنها انجام داده‌اند، ایستادگی کرده‌اند‌ چون با رمز و الگوی شهدایی که روحانیت تقدیم نظام کرده است آشنا بوده‌ لذا در کنار این انقلاب همچنان هستند و این راه خود را ادامه می‌دهند.
وی در ادامه گفت: روحانیت از جنس مردم هستند. آنها در کنار مردم زندگی می‌کنند لذا دغدغه مردم نیز همان دغدغه روحانیت محسوب می‌شود و اگر هم احساس مسئولیت می‌کنند به خاطر این است که روحانیت زندگی ساده و همانند مردم دارند و هیچ وقت اشرافی‌گری را قبول ندارند و خودشان را بالاتر از مردم نمی‌دانند.
زندگی انقلابی در جامعه جمهوری اسلامی وجود ندارد
وی با اشاره به اقتصاد مقاومتی بیان کرد: روحانیت باید در اقتصاد مقاومتی با جدیت وارد میدان شوند. عده‌ای از مسئولان باید به اقتصاد مقاومتی توجه بیشتری داشته باشند، وگرنه نگاه کردن به دست بیگانه هیچ سودی برای کشور ندارد و آینده این حکومت اسلامی در دستان جوانان این مرز و بوم به اوج می‌رسد.
وی بیان کرد: زندگی انقلابی در جامعه جمهوری اسلامی وجود ندارد. متاسفانه تشریفات و اشرافی‌گری در جامعه به چشم می‌خورد. امام، رهبری و تمام مراجع تقلید تاکید دارند که زندگی ساده و در کنار مردم سبک زندگی انقلابی این حکومت محسوب می‌شود.
وی در پایان بیان کرد: در جامعه کسی ولایی محسوب می‌شود که پشت سر امام و رهبری حرکت کند، وگرنه در هر لباسی باشد برای ملت ایران، غیر ولایی محسوب می‌شود و امیدواریم به برکت شهدا و امام راحل‌(ره)، دهه پنجم را هم به خوبی سپری کنیم.
سایر اخبار این روزنامه
ظریف در همایش چندجانبه‌گرایی در سیاست خارجی ایران، ظرفیت‌ها و راهبردها: اگر قرار بود مردم مقاومت کنند و همه مشکلات حل شود پس وظیفه ما چیست؟ علیرضا صدقی اصلاحات و چارچوب تنگ سیاست «ابتکار» واکنش شدید مردم به صحبت‌های بهنوش بختیاری درباره موضوع گوشت را بررسی می‌کند مجادله تولیت آستان قدس با دولت همچنان ادامه دارد مخالفت‌ با دولت به هربهانه «ابتکار» از تلاش‏ها برای بازگرداندن اختیارات قانونی عزل شهردار توسط شورای شهر گزارش می‏دهد راند نهایی جدال قدرت در ونزوئلا نگاهی به لازمه‌های بهسازی و پیاده‌راه‌سازی خیابان‌های پایتخت تهران، «طهران» می‌شود؟ گردشگری نوروزی با هدف ترغیب گردشگران به انتخاب پایتخت آغاز به کار می‌کند تهران، این شهر نفرت‌انگیزِ دوست‌داشتنی آیا پایتخت کتاب برای شهرهای همسایه‌اش آورده‌ای دارد؟ آخرین سنگر کتاب در بندر کنگان در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مطرح شد تاکید بر اجرای کامل بیانیه گام دوم به عنوان نقشه راه پیشرفت و تحکیم انقلاب دادستان کل کشور: چه کسی مسئول رشد جرایم رایانه‌ای است؟