امريكا رفت، اتحاد ملي نيامد

در شرايطي كه چند روزي از تصميم نابخردانه دونالد ترامپ، رييس‌جمهوري ايالات متحده امريكا در مورد خروج اين كشور از برجام و توافق هسته‌اي ميان گروه 1+5 و ايران مي‌گذرد، تحليل‌هايي مختلف درمورد محاسن و مضار اين رويداد مهم سياسي مطرح مي‌شود و در حالي كه عمده نگاه‌ها به نقاط منفي اين رويداد است و از منظر عواقب منفي آن به موضوع نگاه مي‌شود، به نظر مي‌رسد مي‌توان با نگاهي متفاوت، نوعي دستاورد و محسنه نيز براي اين رويداد متصور شد. در اين راستا شايد مهم‌ترين دستاوردي كه مي‌تواند درپي خروج ايالات متحده امريكا از برجام حاصل شود، انسجام و وحدت داخلي است. با اين همه، بايد توجه داشته باشيم براي نيل به اين اهداف، همگي بايد هوشيار باشيم و با دقت از فرصت‌ها براي نزديك شدن به يكديگر استفاده كنيم اما اگر جريانات داخلي نيز بخواهند ...
با اقداماتي همچون آتش زدن پرچم كشورهاي ديگر نقش ترامپ‌ها و نتانياهوها را بازآفريني كنند، طبيعتا راه به جايي نخواهيم برد و قاعدتا در اين صورت در ميدان صهيونيست‌ها بازي كرده‌ايم.
معتقدم خروج ايالات متحده از برجام و فشارهايي كه دونالد ترامپ به‌دنبال اعمال آن به كشور و ملت سرافراز ايران است، اتفاقا مي‌تواند به نفع ما بوده و منجر به ايجاد نوعي وحدت و همدلي در سراسر كشور و ميان مسوولان و همچنين ملت باشد اما به شرط آنكه نوعي عقلانيت، درايت و تدبير بر رفتار سياسي همه ما حاكم باشد.
با اين حال متاسفانه در مدت اخير شاهد چند حركت متفاوت بوديم و اين اقدامات بعضا نامتعارف عملا منجر به آن شد كه نتوانيم از وضعيت فعلي در راستاي ايجاد انسجام و همدلي در كشور بهره‌برداري كنيم و اين‌طور كه پيداست هنوز نتوانسته‌ايم از اقدامات اخير دونالد ترامپ درخروج امريكا از برجام و تلاش‌هاي اين كشور براي اعمال فشار به كشورمان، لااقل پيامي وحدت‌بخش و انسجام‌آفرين در داخل كشور برداشت كنيم.


قطعاً اميدواريم اين اقدامات ناصحيح متوقف شده و نيل به سوي وحدت و انسجام داخلي جايگزين اين رويه‌هاي ناصواب شود؛ همچنين اميدواريم از اين پس شاهد تكرار اين اتفاقات نادرست نباشيم، با اين همه به نظر مي‌رسد همچنان جرياني داخل كشور خواسته يا ناخواسته، بر طبل نااميدي مردم مي‌كوبد و تا زماني كه اين رويه متوقف نشود، نمي‌توان به بهبود اوضاع اميدوار بود.