در دهه شصت وقتی دلار 100تومان شد کمرمان شکست

سیدمحمد غرضی وزیر نفت دولت سازندگی اظهار کرد: نه تنها در دهه 60 بلکه در همه دوران‌های مبارزه، از مشروطه تاکنون همیشه دلایل موفقیت این بوده که اخلاق بر سیاست برتری داشته است؛ وقتی کم کم بر اثر گذشت زمان ارزش‌ها تغییر می‌کنند و سیاست جای اخلاق را می‌گیرد -به طوری که حقوق عامه مردم بابت امتیاز طلبی یک عده ای خاص تلف شود-، دل همه به درد می‌آید و خود به‌خود انسان یاد روزگاران خوب می‌افتد. در این دوره‌ها، چه پیش از انقلاب و چه در دهه اول انقلاب، قبول مسئولیت همراه با گرفتن امتیاز نبود.
غرضی خاطرنشان کرد: مثلاً وقتی در دهه سی یک عده جوان برای فعالیت‌های انقلابی دور هم جمع شدیم، بین خودمان قرار گذاشتیم بیشتر از نیازمان هزینه نکنیم و واقعاً این روند را تا انقلاب ادامه دادیم؛ در آن دوران با یک خوراک سیرابی 15 ریالی یک روزمان را سر می‌کردیم در حالی که امکانات بسیار زیادی مخصوصا بعد از انقلاب در اختیار ما بود.
وی گفت: نگاه قدرت سیاسی باید به رفع گرفتاری‌های کلیت جامعه باشد نه رفع گرفتاری‌های طبقات بالای جامعه؛ طبقات بالای جامعه هر چه قدر امتیاز بگیرند سیر نمی‌شوند، دلار را بالا بردند و تا قبل از این اگر یک نفر می‌توانست یک کیلو گوشت بخرد، الان دیگر برایش سخت شده است.
به گزارش جماران، وزیر پست و تلگراف دولت سازندگی یادآور شد: در دهه شصت به خدا وقتی دلار 100 تومان شد، ستون فقرات ما شکست، اما حالا شش‌هزار تومان شده و اصلا کسی حرفش را هم نمی‌زند. چرا برای ضعف مدیریتی خودمان دست در جیب فقرا می‌کنیم؟!