انتقاد امانی از ولخرجی‌ها در شهرداری فاکتور دومیلیارد تومانی آش نذری به اسم کار فرهنگی

یک عضو شورای شهر تهران ضمن تشریح جزئیات فاکتور دومیلیارد تومانی آش نذری به اسم کار فرهنگی از وجود مستندات درباره فاکتورهایی خبر داد که سه برابر هزینه‌کرد صادر شده‌اند.
به گزارش ایلنا، شهربانو امانی گفت: فردی فاکتوری به مبلغ دو میلیارد تومان را نزد شهردار یکی از مناطق می‌برد و می‌گوید دو میلیارد تومان آش نذری پخته و توزیع کرده است. از این‌گونه اقدامات در قالب کار فرهنگی و فاکتورهای اینچنینی زیاد پیدا می‌شود.
وی با بیان اینکه این فاکتور به دوران مدیریتی شهری گذشته برمی‌گردد، ادامه داد:‌ بعد از جابه‌جایی مدیریت شهری، فرد فاکتورش را برای شهردار جدید آورده است و از این فاکتورها بسیار وجود دارد. متاسفانه برگزاری مناسبت‌ها با هزینه‌های بیش از حد تبدیل به رسم شده است و من هم نمی‌دانم که چقدر آش نذری پخش کردند که هزینه‌اش دو میلیارد تومان شده است.
وی با بیان اینکه نمونه‌های دیگر شبیه این مورد بسیار زیاد است، در حالی که فعالیت‌های فرهنگی باید شهروندمحور باشد، ادامه داد: همین تخم‌مرغ‌های سیمانی که به مناسبت عید رنگ می‌شود و هزینه‌های هنگفتی روی دست شهرداری می‌گذارد و مثل آن آش نذری است و راه حل آن هم فقط مشارکت خود مردم است.
این عضو شورای شهر با بیان اینکه در گذشته برگزاری این مناسبات به عهده خود مردم بود و خودشان با هزینه کمتر برگزار می‌کردند، افزود: سوال این است که چرا مناسبت‌های مذهبی،‌ ملی و شادی‌آور را خود مردم برگزار نمی‌کنند، در حالی که فاکتورهایی موجود است که نشان می‌دهد در مناسبت‌های مذهبی به خصوص سوگواری‌ها هزینه‌های بسیاری صورت گرفته و گران برگزار می‌شوند و همین خرج زیادی روی دست شهروندان گذاشته است. امانی ادامه داد: بعضا شاهد بودیم به همین بهانه‌ها سه برابر هزینه‌کرد، فاکتور رد و بدل کردند و مستندات آن هم موجود است، متاسفانه این در حالی است که باید اصل بر مبنای صداقت باشد. این مناسبت‌ها از بودجه عمومی و شهرداری با هزینه‌های گزاف برگزار می‌شود، در حالی که اگر مردم را در این مناسبت‌ها مشارکت دهیم نه تنها با هزینه کمتر برگزار می‌شود، بلکه باعث می‌شود جوانان در کنار خانواده‌ها باشند و فضای ضمخت و سرد مردانه جامعه تلطیف شود. این عضو شورای شهر تهران با انتقاد از رویکرد مدیریت شهری جدید گفت: دغدغه من این است که چرا همان برنامه‌های قبلی توسط مدیران جدید باز هم در حال اجراست، به نظر می‌رسد؛ همان رویکرد قبلی ادامه دارد و فقط یک تیم جدید آمده‌اند. تهران پایتخت رنگین کمان اقوام است و اگر اقوام گوناگون مراسم خود را برگزار کنند و شرایط اجرا و هنر خیابانی برای هنرمندان مهیا شود، می‌توان فعالیت‌های فرهنگی شهروندمحوری داشت که هم اعتماد اجتماعی و هم مشارکت را افزایش می‌دهد. متاسفانه سرنخ‌های رانت بسیاری در این حوزه وجود دارد.
سایر اخبار این روزنامه
«ابتکار» درباره روند بهره‌برداری از پردیس تئاتر تهران گزارش می‌دهد رویای ناتمام شهرداری در خاوران « ابتکار» سفر جنجالی ولیعهد عربستان به انگلیس را بررسی می‌کند فرش قرمز «ملکه » برای «شاهزاده» رئیس جمهوری در جلسه هیات دولت: مردسالاری و زن ستیزی را قبول نداریم محمد صادق جنان صفت با کدام کشورها متحد اقتصادی شویم در آستانه روز زن چگونگی رسیدن به فصل مشترکی از دیدگاه سنت و مدرنیته به جامعه زنان بررسی شد «ابتکار» در آستانه روز زن گزارش می دهد زنان به روایت بهارستان «ابتکار» سکوت ها و افشاگری های مصلحتی سیاست مداران را بررسی می کند گفتن یا نگفتن، مسئله این است! انتقاد امانی از ولخرجی‌ها در شهرداری فاکتور دومیلیارد تومانی آش نذری به اسم کار فرهنگی «ابتکار» نظام مالیات ستانی در اقتصاد کشور را بررسی کرد سرگردانی عدالت مالیاتی میان هدف یا وسیله بودن مطهری: جلسات هفته آینده به استیضاح وزارت کار و رفاه خواهد گذشت در بیست و نهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی و سومین نمایشگاه توانمندی‌های عشایر و روستاییان چه می‌گذرد؟ آذر منصوری: برخوردهای قهری با مساله حجاب دختران جوابگو نخواهد بود جوابیه درخواست هیات نمایندگی آمریکا در آژانس برای رسیدگی به کاستی‌های برجام کاستی های توافق هسته ای رفع شود اعدام کودکان و نقض گسترده حقوق کودک وزارت خارجه فرانسه: پاریس خواهان ادامه گفت‌وگوی شفاف و قوی با ایران است