سفر آمریکایی‌‌ها به ایران از سر لجبازی با ترامپ

رییس جامعه تورگردانان ایران با اشاره به افزایش درخواست آمریکایی‌‌ها برای سفر به ایران گفت: به استناد اظهارات آژانس‌‌های آمریکایی، بسیاری از شهروندان آن کشور از سر لجبازی با ترامپ می‌خواهند به ایران سفر کنند.
ابراهیم پور‌فرج در گردهمایی جمعی از راهنمایان تور که به مناسبت روز جهانی راهنمایان گردشگری در موزه دوران اسلامی برگزار شد، درباره تکلیف تور‌های گردشگران آمریکایی با توجه به اوضاع سیاسی موجود اظهار کرد: ما خیلی جدی پیگیری این مساله هستیم و با مسوولان در سطح بالا گفت‌وگو می‌کنیم و در پایان هفته نیز نشستی داریم که مطمئنم نتیجه مطلوبی خواهیم گرفت.
او ادامه داد: جالب است بدانیم شرکت‌‌های گردشگری آمریکایی فشار زیادی می‌آورند که تور‌های این کشور را در ایران اجرا کنیم. آنها گفته‌اند که گروه‌‌های 20 نفره ما 40 نفره شد‌ه‌اند که این افزایش به خاطر لجبازی با ترامپ است، حتی قطار «عقاب طلایی» که از مجارستان به ایران می‌آید، تعداد گردشگران آمریکایی آن از 50 نفر به 98 نفر رسیده است؛ همه از سر لج با ترامپ می‌خواهند به ایران بیایند.
رییس جامعه تورگردانان افزود: خیلی از اروپایی‌‌ها با آمدن آمریکایی‌‌ها به ایران ترغیب می‌شوند به ایران سفر کنند، گروه‌‌های آمریکایی تاثیر زیادی روی گردشگران دارند. این قشر برای صنعت گردشگری ما مهم است، چون درآمدشان قابل مقایسه با سایر گردشگران نیست.


پورفرج بیان کرد: نظر کشور ما نیز بر آن است که آسیبی به گردشگری کشور وارد نشود.
در ادامه سلامی، رییس دفتر بررسی و همکاری‌‌ها در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: اتفاقی در سیاست‌‌های کلان کشور برای مقابله با سیاست‌‌های آمریکا رخ داده، برخی ملاحظاتی دارند و روش‌‌هایی را برای پاسخ دادن دارند.
او بیان کرد: در حال حاضر نمی‌توان گفت چه اتفاقی قرار است رخ دهد، اما امیدوارم به جهتی رود که گردشگری به کار خود ادامه دهد. کل این جریان (ورود گردشگران آمریکایی) فعلا متوقف شده و نمی‌دانیم چه اتفاقی قرار است رخ دهد، ما می‌دانیم آژانس‌‌ها ضرر‌های هنگفتی خواهند کرد. برای همین پیگیریم این مساله حل شود.
زنگوله پای تابوت
میترا زمانی- خبری خواندم که ناراحت‌مان کرد. اصلا غرور ملی‌مان را جریحه‌دار کرد این خبر! یعنی چی که ما الان با فنلاند فقط 65 میلیون دلار تجارت داریم؟ یعنی کشور این قدر کم تبادل؟ قبلا رابطه ما با این کشور 250 میلیون دلار بوده و الان فقط 65 میلیون است و بعد دوستان دارند تلاش می‌کنند این رابطه را بهبود ببخشند؟ آقا جای این کار به فنلاند اعلان جنگ بدهیم که بیشتر صرف دارد! حداقل قیمت دلار یک مقدار می‌رود بالا و بعد دلار‌های مازاد سر از خیابان فردوسی درآورند و سودش در جیب آدم‌های خاص می‌رود. از بنده به شما نصیحت! جای زنده کردن رابطه اقتصادی با فنلاند، یک جنگ زرگری با این کشور راه بیندازیم.اگر سودش از این 65 میلیون دلار در سال بیشتر نشد!
اصلا بنده پیشنهاد می‌کنم به کلیه کشور‌هایی که با آنها رابطه مالی زیر صد میلیون دلار داریم، همین کار را انجام دهیم، آخر زنگوله پای تابوت که نمی‌خواهیم داشته باشیم!
انتشار مجموعه عکس «من رییس‌جمهور ایرانم!»
مجموعه عکس‌‌های مستند امیر نریمانی از انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در قالب یک کتاب منتشر می‌شود.
«من رییس‌جمهور ایرانم» عنوان کتاب عکسی است با موضوع ثبت‌‌نام کاندیدا‌های انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران که توسط امیر نریمانی‌، ‌عکاس خبری و مطبوعاتی به همت انتشارات کتاب «پرگار» در قطع خشتی با فرمت سیاه و سفید در تیراژ ۱۰۰۰ نسخه آماده و به‌زودی روانه بازار کتاب خواهد شد.این کتاب در ۱۹۷ صفحه شامل ۹۶ قطعه عکس از ۸۲ کاندیدای انتخابات ریاست‌ جمهوری است که در طول پنج روز مهلت قانونی نام‌نویسی ـ ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۹۲ ـ در ستاد انتخابات وزارت کشور اقدام به ثبت‌‌نام کردند. این کتاب با مقدمه‌ای از امیر نریمانی آغاز می‌شود و با مقدمه‌‌هایی از محمدمهدی رحیمیان، مهدی محسنیان‌راد و ابوالحسن تنهایی با نگاهی به محتوای عکس‌‌ها، رسانه‌ای و جامعه‌شناسی همراه است.در ادامه، مقررات شرکت در انتخابات طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ذکر شده و عکس‌‌ها با عکسی از کاندیدای ناشناس شروع می‌شود و با عکسی از تریبون حاضر در وزارت کشور که محل اعلام اطلاعیه‌‌های ستاد انتخابات وزارت کشور بود، با ارائه آماری از درصد مشارکت مردمی و تعداد آرای کاندیدا‌های نهایی شرکت‌کننده در فرآیند رای‌گیری، به پایان می‌رسد.طبق آنچه مولف در مقدمه به آن اشاره کرده، چیدمان عکس‌‌ها براساس روز، ساعت و ثانیه حضور افراد به همراه معرفی کاندیدا‌ها شامل نام، نام‌خانوادگی، سوابق، اهداف و برنامه‌‌هایشان است.
نریمانی تلاش کرده در کنار اطلاعات شخصی افراد و اهداف‌شان، اشاره‌‌هایی به سوابق کاندیدا‌ها، به خصوص کاندیدا‌های شناخته‌شده‌تر داشته باشد تا مخاطب نگاه دقیق‌تری به عکس‌‌ها داشته باشد.
در این مجموعه تلاش شده عکس‌‌ها در کنار متن همراه، مورد خوانش قرار گیرد و مخاطب اطلاعات کافی برای درک درست مفهوم عکس در اختیار داشته باشد. برخلاف اغلب کتب عکاسی که «عکس‌محور» هستند، در این مجموعه تلاش شده توازنی بین عکس و متن ایجاد شود.