برای بازگشت به شرایط عادی عجله نشود

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه «برای بازگشت کشور به شرایط عادی تابع نظرات کارشناسی و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا باشیم»، تاکید کرد: نباید برای بازگشت کشور به شرایط عادی عجله کرد.
سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا درباره لزوم توجه به اعلام نظر رئیس سازمان بهداشت جهانی مبنی بر پرهیز از عجله کشورها در خروج از شرایط قرنطینه و بازگشت به شرایط عادی و توجه به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا بیان کرد: همانگونه که تاکید شده نباید برای بازگشت به شرایط عادی عجله کرد و باید به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا در این خصوص توجه لازم را داشته باشیم.
وی افزود: درواقع برای بازگشت به شرایط عادی باید آمار کلی و وضعیت تمامی استان ها، وضعیت مسافران نوروزی که در حال بازگشت به شهرهای خود هستند، ظرفیت و وضعیت بیمارستانها و نظرات کارشناسان پزشکی و درمانی با دقت بسیار زیاد مورد بررسی قرار گیرد و بعد از آن تصمیم لازم را در این خصوص اتخاذ کنیم تا خدای نکرده شاهد افزایش شیوع نباشیم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: برگزاری جلسات علنی مجلس نیز بنا به خواسته ستاد ملی مبارزه با کرونا و نامه وزیر بهداشت برای مدتی به تعویق افتاد به همین دلیل جلسات به صورت مجازی برگزار شد که دستاوردهای خوبی را نیز به دنبال داشت؛ در این جلسات نمایندگان برای خروج از این وضعیت، حمایت از اقشار ضعیف، بیمه افرادی که در این شرایط آسیب دیدند و ارائه بسته های معیشتی پیشنهاداتی را ارائه کردند که بسیاری از آن ها از سوی هیئت رئیسه مجلس مورد پیگیری و نامه‌نگاری قرار گرفت.


ذوالقدر گفت: کمیسیون حمایت از تولید ملی نیز برای تحقق شعار سال جلساتی را به صورت مجازی برگزار کرد، به صورت کلی این جلسات مجازی مجلس نتایج خوبی را به دنبال داشت و به دلیل تبادل نظرهایی که  انجام شد مفید بود، در این جلسات همچنین آخرین تحولات و وضعیت کشور از سوی آقای لاریجانی به نمایندگان توضیح داده شد.
نماینده مردم تهران در مجلس در پایان اضافه کرد: اکنون برای عادی شدن وضعیت پایتخت باید تابع نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا باشیم، ممکن است وضعیت برخی استان ها پایدار باشد یا شیوع ویروس در آن مناطق کاهش پیدا کرده باشد که در بازگشت آن مناطق به شرایط عادی باید به نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا توجه کنیم.
وضعیت مطبوعات در کمیسیون فرهنگی
بررسی می‌شود
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین  از ورود کمیسیون متبوع خود به موضوع تعطیلی روزنامه ها و تعدیل نیرو در مطبوعات خبر داد. سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص موضوعات مورد بررسی جلسه پیش روی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه پیش روی کمیسیون فرهنگی مجلس پیشنهادات نماینده ها برای تحقق ابعاد فرهنگی جهش تولید و بررسی عملیاتی شدن جهش تولید در حوزه فرهنگ دریافت خواهد شد تا این پیشنهادات مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
وی درخصوص این پیشنهادات توضیح داد: ما باید بررسی کنیم که در عرصه محصولات فرهنگی چه اقداماتی می‌توان انجام داد؛ قطعا موضوع جهش تولید عرصه فرهنگی را هم شامل می‌شود؛ در همین راستا باید به حمایت از تولید محصولات فرهنگی توجه کنیم تا بتوانیم شاهد تحقق جهش تولید در عرصه محصولات فرهنگی نیز باشیم.
ذوالقدر ادامه داد: در عرصه فرهنگی می‌توان مواردی همچون سینما، تئاتر و یا صنایع دستی را مورد توجه قرار دهیم؛ برای مثال در عرصه‌ای مانند صنایع دستی باید اقدامات لازم درجهت حمایت از تولیدگران این عرصه مانند تولیدگران فرش یا کوزه های صنایع دستی، صنایع دستی اصفهان و محصولات مرتبط با قلم زنی انجام شود تا بتوانیم شاهد رقابت کالاهای صنایع دستی داخلی با کالاهای چینی باشیم؛ برای مثال در این حوزه می توان جلوی واردات کالاهای مشابه چینی گرفته شود تا به صنایع دستی کشور آسیب وارد نشود. وی با بیان اینکه در زمینه جهش تولید در عرصه فرهنگی اقدامات موثری را می‌توان مورد توجه قرار داد؛ تصریح کرد: یکی دیگر از موارد مورد اهمیت موضوع فرهنگ در عرصه رفتار و اخلاق در حوزه کار و محیط کار است که خود اقداماتی را در این عرصه می‌طلبد؛ تمام این موارد نیازمند بررسی و در برخی موارد الگو برداری از کشور های دیگر است؛ در واقع موفقیت کشور ها هم باید بررسی شود؛ به هر حال ما در کمیسیون فرهنگی پیشنهادات لازم را در این باره ارائه و مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بتوانیم با انجام اقدامات لازم و بررسی ها کارشناسی شاهد تحقق شعار سال در عرصه فرهنگی نیز باشیم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی همچنین گفت: به دنبال تعطیلی انتشار روزنامه‌ها و همچنین انتشار اخباری مبنی بر تعدیل نیرو در مطبوعات، کمیسیون فرهنگی در جلسات خود به این موضوع نیز ورود خواهد کرد.