معاون اول رئیس‌جمهوری:‌ بیش از راهکارهای اقتصادی، به افزایش اعتماد مردم نیاز داریم

جلسه دیدار روسای مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور با معاون اول رئیس‌جمهوری عصر روز گذشته برگزار شد. اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به شرایط فعلی کشور و محدودیت منابع گفت: در شرایط فعلی باید توسعه همه‏جانبه را از مسیر توسعه علمی دنبال کنیم و همه کشورهای پیشرفته نیز از مسیر توسعه علمی توانسته‏اند به توسعه همه‏جانبه دست یابند.
به گزارش ایسنا، معاون اول رئیس‌جمهوری با تاکید بر ضرورت معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای پژوهشگاه‌های کشور به دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: باید ارتباط میان سیاست‌گذاران و دستگاه‌های اجرایی با پژوهشگاه‌های کشور ایجاد شود چرا که این پژوهشگاه‌ها هستند که می‌توانند بخش زیادی از نیازهای دستگاه‌های اجرایی، کارخانه‌ها و صنایع را مرتفع کنند.
جهانگیری افزود: امروز که در شرایط تحریم، برخی از صنایع بزرگ کشور برای تامین مواد اولیه و قطعات مورد نیاز خود با مشکل مواجه شده‌اند، پژوهشگاه‏های کشور می‏توانند با استفاده از فناوری‌های نوین و طرح‌های دانش‌بنیان، بسیاری از نیازهای این صنایع را تامین کنند.
وی با اشاره به برگزاری چندین جلسه با روسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور و تبادل نظر در خصوص مهم‏ترین مسائل و چالش‌های پیش‏روی کشور خاطر‏نشان کرد: مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور نیز می‏تواند این رویه را دنبال کرده و با تشکیل کارگروه‌هایی در زمینه‌های مختلف، تمرکز خود را بر مهم‏ترین چالش‌ها و مسائل کشور معطوف سازد و نتیجه تحقیقات خود را در اختیار دولت قرار دهد.


معاون اول رئیس‌جمهوری یکی از دغدغه‌های کشور را منفی شدن رشد سرمایه‌گذاری طی سال‌های اخیر عنوان کرد و گفت: کاهش سرمایه‌گذاری می‌تواند آینده توسعه کشور را به مخاطره بیندازد که در این زمینه پژوهشگاه‌ها می‌توانند نقش موثری در آسیب‏شناسی و حل این مشکل ایفا کنند.
وی با تاکید بر اینکه برای غلبه بر مشکلات کشور بیش از راهکارهای اقتصادی به راهکارهای اجتماعی و افزایش اعتماد و امید مردم نیاز داریم، گفت: نقش نخبگان در بالا بردن سرمایه اجتماعی بسیار پراهمیت است و پژوهشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه بسیار موثر باشند.
جهانگیری از پژوهشگاه‌های کشور به عنوان اتاق‏های فکر برای ارائه راهکار و مشورت به دولت یاد کرد و گفت: دولت هر چه در توان داشته باشد برای حمایت از پژوهشگاه‌ها به کار خواهد گرفت و نیازهای آنان را برطرف خواهد کرد.
سایر اخبار این روزنامه
«‌ابتکار» بزرگ‌ترین عملیات نظامی حوثی‌ها علیه ائتلاف عربی را بررسی می‌کند توفان یمنی در نجران ژوبین صفاری شفافیت را از معنا تهی نکنیم «ابتکار» دلایل کمرنگ بودن نقد هنری در فضای تجسمی کشور را بررسی می‌کند رنگ ناپیدای نقد در هنر «ابتکار» ایرادات طرح ساماندهی صنعت خودرو را بررسی کرد ساماندهی یا آشفته‌سازی! دولت در حذف صدک به جای دهک درآمدی، هوشمندانه عمل کرد اما و اگرهای یارانه نقدی «ابتکار» از عوامل تاثیرگذار بر روند اجرای یک قانون گزارش می‌دهد اجتماعات عمومی در انتظار اجرای قانون آیا سال 99 پایان کار آزمون ورود به دانشگاه‌ها است؟ گرهِ کورِ کنکور معاون اول رئیس‌جمهوری:‌ بیش از راهکارهای اقتصادی، به افزایش اعتماد مردم نیاز داریم ظریف در گفت‌و‌گو با شبکه NBC مطرح کرد ایران و آمریکا در جنگ سایبری همتی در صحن مجلس: جایگزینی پول‌های جدید با پول‌های فعلی ۴ سال زمان می‌برد امیر حاتمی در همایش پیشکسوتان جهاد و مقاومت: مقاومت، فشار حداکثری را به التماس حداکثری دشمن تبدیل می‌کند سردار جلالی در واکنش به نظرات مخالف درباره کوپن: هر سیستمی برای توزیع مناسب باید مورد توجه باشد