رئیس قوه قضائیه: نمی‌توان «به من چه، به‌ تو چه» را در کشور پیاده کرد

رئیس قوه قضائیه گفت: علی‌رغم تلاش دشمنان، راهپیمایی اربعین، جلوه انقلاب اسلامی و دلدادگی به حسین ‌بن علی‌(ع) برای عالم شده است.
به گزارش ایسنا، سیدابراهیم رئیسی پنجشنبه شب در جمع عزاداران حسینیه اعظم زنجان‌ اظهار کرد: جریان کربلا برنامه‌ریزی شده بود و از جمله فصل شهادت و اسارت را شامل می‌شد. در فصل اسارت نیز همه اسرا حواس‌شان به این موضوع معطوف بود که خون سیدالشهدا‌(ع) باید باقی بماند و بتواند در جامعه اسلامی انسان‌ساز باشد. تصور یزیدیان این بود که در واقعه عاشورا‌ همه چیز به اتمام می‌رسد و نام و کربلای امام حسین‌(ع) همان جا باقی می‌ماند، ولیکن اراده بر این بود که عاشورا‌ باعث تولد عاشورایی شود. رئیس دستگاه قضا افزود: عاشورا روز مرگ عاشورائیان نیست‌ بلکه روز تولد عاشورائیان است. این‌ تا جایی که زمین، زمین است و زمان، زمان است ادامه دارد و حیات ابا عبدالله‌الحسین‌(ع) و یارانش جاودانه است. یزیدیان بسیار تلاش کردند عاشورا باقی نماند، اما حتی در شب قدر که بهترین زمان است، کسی که می‌خواهد به پروردگار نزدیک شود به زیارت امام حسین‌(ع) می‌رود. وی یادآور شد: امروز راهپیمایی عظیم اربعین، غوغایی است و میلیون‌ها انسان از سراسر عالم با تحمل گرسنگی، تشنگی و نداشتن جا و مکان، حماسه بزرگی را خلق می‌کنند و چنین چیزی جلوه بزرگی از حضور دلدادگان ابا عبدالله‌(ع) است. سختی در عالم خیلی زیاد است ولی هر‌کس که دچار سختی می‌شود می‌گوید «من کارم سخت‌تر از زینب‌(س) نبود». رئیسی یادآور شد: تفکر و زندگی همه ما باید عاشورایی باشد. عاشورا باید مظهر امید، دلدادگی و تعهد در جامعه بشری باشد. یکی از جلوه‌های عاشورا، انقلاب اسلامی است. به نام عاشورا انقلاب شد و فرزندان‌مان شهید شدند. خون شهدای ما به ثارالله متصل و ماندگار شد. منتقم خونی که به ثارالله متصل شود، خداوند متعال و صاحب این خون‌ الله است.
رئیس قوه قضائیه افزود: عاشورا مظهر امر به معروف و نهی از منکر است. نمی‌توان «به من چه، به‌ تو چه» را در مملکت اسلامی پیاده کرد. نظام ما، نظام امر به معروف و نهی از منکر است و جامعه‌ای که امر به معروف و نهی از منکر نکند، جامعه مرده است. فردی که بگوید «به من چه» مرده محسوب می‌شود و عاشورا مظهر همه تحولات اجتماعی است. «هیهات من الذله» شعار جهانی شده است. وی خاطرنشان کرد: هیچ‌کس حاضر نیست زیر بار ذلت برود. یک جلوه از عاشورا حزن و اندوه است و یک جلوه عقلانیتی است که در عاشورا حکم‌فرما بود. عزت و اقتدار امروز ما در برابر دشمن به خاطر تفکر عاشورایی و ایستادگی و مقاومت است. در مقابل دشمن نباید کوتاه آمد و باید مقاوم بود. اندیشه و عمل عاشورایی باید در همه جوانب زندگی‌مان جلوه‌گر باشد.
سایر اخبار این روزنامه
در حالی که ایران بیش از 11 درصد تولید ناخالص ملی را صرف مبازره با موادمخدر می‌کند، اما آمار مصرف رو به افزایش است محمدعلی وکیلی تاثیرگام سوم و پاداش صبر ایران‏ همه دستگاه‌های موسیقی که در محرم تجلی پیدا می‌کند محرم و گونه‌های موسیقایی آن «ابتکار» از عوامل تاثیرگذار بر تعریف و برداشت یک مفهوم سیاسی گزارش می‌دهد «محافظه‌کاری» در دام تعاریف ابزار مورد استفاده برای مقابله با سوداگری، استفاده از مالیات‌های تنظیمی است «‌ابتکار» گام سوم هسته‌ای ایران و همزمانی آن با رد بسته پیشنهادی اروپا توسط آمریکا را بررسی می‌کند «‌ابتکار» گام سوم هسته‌ای ایران و همزمانی آن با رد بسته پیشنهادی اروپا توسط آمریکا را بررسی می‌کند رئیس قوه قضائیه: نمی‌توان «به من چه، به‌ تو چه» را در کشور پیاده کرد ظریف در دیدار با وزیر خارجه اندونزی: امنیت منطقه را نمی‌توان از خارج خرید حاج علی اکبری: ایران به مذاکره با اروپا ادامه می‌دهد اما با نگاه بدبینانه