وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و گردشگری از مجلس رأی اعتماد گرفتند


 
  سرویس سیاسی- جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی به بررسی صلاحیت دو وزیر پیشنهادی؛ «علی‌اصغر مونسان» برای وزارتخانه جدید «میراث فرهنگی و گردشگری» و «محسن حاجی‌میرزایی» برای «آموزش و پرورش» اختصاص داشت.در این جلسه  موافقین و مخالفین و همچنین دو وزیر پیشنهادی به ایراد نطق پرداختند و سپس رأی‌گیری از نمایندگان مجلس آغاز شد.
پیش از رای‌گیری احمد سالک کاشانی، نماینده اصفهان؛ سیدناصر موسوی لارگانی، نماینده فلاورجان، مهرداد بائوج لاهوتی، نماینده لنگرود، یوناتن بت کلیا، نماینده هموطنان آشوری در موافقت با وزیر پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و حسن نوروزی نماینده رباط‌کریم؛ سیدمرتضی خاتمی، نماینده ماهنشان و ایجرود؛ جلال محمودزاده، نماینده مهاباد و سلحشوری در مخالفت با مونسان سخن گفتند.
در پایان سخنان مخالفان و موافقان دو وزیر پیشنهادی رای گیری انجام شد، نمایندگان از مجموع ۲۵۵ رأی با ۱۶۳ رأی موافق، ۸۷ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، به «علی‌اصغر مونسان» برای تصدی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری رأی اعتماد دادند.


همچنین محمدرضا منصوری، نماینده ساوه و زرندیه؛ محمدحسین فرهنگی، نماینده تبریز؛ سیده فاطمه ذوالقدر، نماینده مردم تهران و حمید بنایی، نماینده مردم گناباد و بجستان در موافقت با گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش و سیدتقی کبیری، نماینده مردم خوی؛ محمداسماعیل سعیدی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو؛ محمود نگهبان سلامی،  نماینده مردم خواف و رشتخوار و نادر قاضی‌زاده نماینده مردم ارومیه در مخالفت با حاجی‌میرزایی به ایراد سخن پرداختند.
در نهایت «محسن حاجی‌میرزایی» وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از مجموع ۲۵۵ رأی با ۲۰۰ رأی موافق، ۴۸ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع موفق به کسب مجوز مجلس برای تصدی وزارت آموزش و پرورش شد.
سخنان رئیس‌جمهور
حسن روحانی در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و میراث فرهنگی در قوه مقننه، گفت: امروز در خدمت نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، اعضای هیئت‌رئیسه و ریاست محترم مجلس برای معرفی دو وزیر از کابینه هستیم، اما در آغاز لازم می‌دانم ایام سوگواری و شهادت مولایمان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، اهل بیت و یارانش را به ملت بزرگ ایران و همه مسلمانان تسلیت عرض کنم.
وی تصریح کرد: شرایط امروز کشور، شرایط سخت و پیچیده‌ای است که نیاز به نقش‌آفرینی استثنایی از سوی مجلس شورای اسلامی، دولت، قوه قضائیه و سایر ارکان کشور دارد. من به یاد ندارم که هیچ کشوری در تاریخ در دهه‌های گذشته همانند ایران، امروز در فشار اقتصادی بی‌حد و حداکثری استکبار جهانی و دشمنان قرار گرفته باشد. طراحی دشمنان بر این بود که در 16 ماه پیش با اعمال تحریم‌های شدید علیه ایران، جمهوری اسلامی حداکثر 6 ماه بیشتر نتواند تاب آوری داشته باشد.
 یأس دشمن
رئیس کابینه دولت دوازدهم تصریح کرد: آنها به این واقعیت رسیده‌اند که امروز نگاه دنیا حتی کشور آمریکا بعد از 16 ماه مقاومت به ایران عوض شده است، آنها هم به این نتیجه رسیده‌اند که با فشار حداکثری نمی‌توانند ملت را به زانو درآورند. اینکه آنها به ما با واسطه در سراسر جهان پیغام می‌فرستند، به‌خاطر یأس دشمن است. آنها می‌دانند این راه پاسخ نخواهد داد، از طرف دیگر این جنگ تحمیلی اقتصادی همانند جنگ تحمیلی نظامی 30 سال قبل هیچ نتیجه‌ای نداده و ملت ما در برابر دشمن به پیروزی می‌رسد.
وی با‌ اشاره به اینکه مقاومت داخلی و به کارگیری دیپلماسی فعال دو استراتژی اصلی کشورمان در مواجهه با غربی‌ها است، گفت: بدون مقاومت داخلی راه به جایی نمی‌بریم و بدون دیپلماسی فعال مسیر دشوار خواهد بود.
رئیس‌جمهور افزود: البته در این راستا رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و تشکیل جلسه سران قوا و شورای عالی هماهنگی اقتصادی که با تدبیر ایشان بود، موجب خیر و برکات فراوانی شد که حتماً در آینده نیز این امر ادامه دارد.
وی خطاب به نمایندگان قوه مقننه به‌عنوان حامیان دولت گفت: شما به وزرا رأی دادید و دولت با رأی اعتماد شما کار خودش را آغاز کرد و تشکیل شد از این رو با کمک شما می‌توان در شرایط سخت امروز و با وحدت و یگانگی از مشکلات عبور کنیم ولو اینکه روزهای سختی بر مردم گذشته و روزهای سختی نیز وجود خواهد داشت.
روحانی اظهار کرد: آمریکایی‌ها بعد از اردیبهشت سال 98 تحریم‌هایشان را علیه کشورمان تشدید کردند و به قول خودشان به سمت تحریم صد درصدی حرکت کردند و آنچنان فشاری را بر کشورهای دیگر وارد کردند که اگر یک هواپیما به سمت ایران پرواز می‌کرد یا از ایران به سمت کشور دیگری می‌رفت، آن را کاملاًً رصد می‌کردند حتی اگر یک کشتی یا قایق از بندرهای ایران و بالعکس حرکت می‌کرد، مراقب آن بودند که چنین فشاری بی‌سابقه است.
در ماه‌های اخیر وضعیت بهتر شده
رئیس‌جمهور با‌ اشاره به اینکه شاخص‌های اقتصادی کشورمان می‌تواند گواه خوبی باشد مبنی بر اینکه مقاومت مردم نتیجه داده یا خیر، گفت: آمار و ارقام اقتصادی نشان می‌دهد در 2 الی 3 ماه اخیر وضع کشورمان از ماه‌های گذشته بهتر است، اخیراً بانک مرکزی نامه‌ای خطاب به من نوشت و ذکر کرد: شاخص بهای تولید‌کننده نشان می‌دهد در ماه گذشته نسبت به ماه قبل 0.7 درصد بوده که این رقم نسبت به شاخص نقطه به نقطه در ماه گذشته و نسبت آن به سال گذشته 8 واحد درصد کاهش داشته است.
وی در این راستا افزود: اگر کاهش را در شاخص بهای تولیدکننده می‌بینیم اثر آن در ماه‌های آینده در شاخص بهای مصرف‌کننده مشخص می‌شود.
روحانی با‌ اشاره به اینکه خوشبختانه قیمت ارز در یک ماه اخیر از ثبات نسبی برخوردار بوده که نشان‌دهنده آرامش است، ادامه داد: بازار سرمایه‌ نیز امیدوارکننده است و نشان می‌دهد که مردم امید به تولید دارند. همچنین شاخص‌های صنعتی نیز نشان می‌دهد در زمینه اخذ مجوز، افتتاح کارگاه‌های صنعتی نسبت به سال گذشته شاهد رشد 18 الی 20درصدی هستیم که این امر برخلاف تمام تبلیغات جهانی است که می‌خواهند روحیه مردم را تضعیف کنند و نشان‌دهنده حرکت در مسیر آبادانی است.
رئیس‌جمهور با‌ اشاره به اینکه در شرایط سخت اقتصادی پروژه‌های مختلفی را افتتاح کرده‌ایم و قرار است در بخش مسکن شاهد ‌ترمیم و ساخت 900 هزار واحد مسکونی باشیم که معنای حرکت مثبت اقتصادی جامعه است، تصریح کرد: این مهم در حالی است که این امور توسط بخش خصوصی انجام خواهد شد و دولت تسهیل‌کننده و ناظر خواهد بود.
مقاومت جواب می‌دهد
وی با‌ اشاره به اینکه امروزه با چندین کشور بزرگ توافق کرده‌ایم مبادلاتمان با پول ملی‌مان انجام شود که معنای ضربه‌زدن به دلار و برنامه‌ریزی‌های آمریکا علیه کشورمان است، اظهار کرد: امروزه نسبت به 3 ماه پیش، شرایط آرامی ‌را طی می‌کنیم و حتماً شرایط بهتری هم در ماه‌های آینده تجربه خواهیم کرد.
روحانی با بیان این‌که در شش سال دولت یازدهم و دوازدهم با وجود تحریم‌ها 14 فاز پارس جنوبی و 15 پتروشیمی‌بزرگ افتتاح شد، عنوان کرد: در کشاورزی تحولات بزرگی به‌وجود آمد، 600 هزار هکتار زمین زیر آبیاری قطره‌ای و سامانه‌های نوین قرار گرفت. گازرسانی، آبرسانی، برق‌رسانی، تلفن و اینترنت روزانه به روستاها می‌رسد. دولت همه توان خود را برای حل مشکلات زلزله 96 و سیل امسال بکار گرفت.
رئیس‌جمهور افزود: همه اینها نشانه این است که مقاومت و ایستادگی جواب می‌دهد و در کنار آن دیپلماسی فعال می‌تواند مسیر را برای ما آسان‌تر کند؛ ما هیچ‌گاه دروازه دیپلماسی را نبستیم و نخواهیم بست.
وی با بیان اینکه سیاست این دولت تعامل سازنده با جهان بوده و این را ادامه خواهیم داد، افزود: ما معتقد نیستیم مقاومت ملی با دیپلماسی فعال در تضاد است بلکه این دو را مکمل هم می‌دانیم.
سایر اخبار این روزنامه
کوروش را بهانه‌کرده‌اند برای یأجوج و مأجوج اشک می‌ریزند! قاطرسواری در بغداد مذاکره در پاریس (یادداشت روز) اخبار ویژه سید حسن نصرالله: در روز روشن بزرگ‌ترین خط قرمز اسرائیل را شکستیم کارمندان «بیکار» در برخی دستگاه‌ها 9 میلیون تومان حقوق می‌گیرند اعلام آمادگی حشدالشعبی برای نبرد با اسرائیل در کنار سید حسن نصرالله وعده سیب و گلابی اروپا برای حفظ کلاه برجام بر سر ایران وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و گردشگری از مجلس رأی اعتماد گرفتند در زمان مذاکره ثبات دلار نداشتیم اما روزی که پهپاد آمریکایی زده شد دلار سقوط کرد مشمولان غیرغایب می‌توانند بدون وثیقه در سفر اربعین شرکت کنند روحانی برنامه بزرگی دارد اما نمی‌تواند درباره‌اش حرف بزند! به ما هم دروغ گفتند هدف از حمله به عراق نفت این کشور بود با ما در فضای مجازی همراه باشید وعده سیب و گلابی اروپا برای حفظ کلاه برجام بر سر ایران وعده سیب و گلابی اروپا برای حفظ کلاه برجام بر سر ایران