وزیر نفت: گردش مالی 150 میلیارد دلاری نفت زمینه ساز فساد است

وزیر نفت گفت: چرخش مالی سالانه صنعت نفت حدود 150 میلیارد دلار است که رقم بالایی به شمار می‌رود و امکان ایجاد فساد را مهیا می‌کند.
به گزارش تارنمای وزارت نفت، بیژن زنگنه در جمع بازرسان چهار شرکت اصلی وزارت نفت اضافه کرد: با فساد در هر سطحی باید مبارزه کرد و کوچک و بزرگ ندارد. اینکه فردی که فساد کرده آدم خوب و آبروداری است و به این دلیل از کنار فساد او بگذریم اول فساد خودمان است و در درگاه خداوند باید جوابگو باشیم.زنگنه افزود: نباید با آدم فاسد مدارا کرد و به او ترحم کرد، بلکه باید اشد مجازات را اعمال کرد
«البته این بدان معنا نیست‌ که آبروی مردم را نادیده بگیریم. آبروی مردم مانند خونشان است. اگر آبروی کسی را به ناحق بریزیم مثل این است که خون او را ریخته‌ایم و پیش خدا و جامعه مسئولیم».وی «سلامت» را نخستین شرط کسانی دانست که با فساد مبارزه می‌کنند و ادامه داد: ملاقات و صحبت‌های بازرسان باید با حساب و کتاب باشد.
زنگنه تصریح کرد: سالم و فاسد بودن دائمی نیست و امکان خلاف برای هر شخصی وجود دارد. البته باید آن آدمی را که خلاف عمده می‌کند حذف کنیم و نمی‌توانیم بگوییم که این دفعه را می‌بخشیم.


وزیر نفت تصریح کرد: با توجه به اینکه شفافیت در دوران تحریم کاهش می‌یابد و کار سخت‌تر می‌شود بنابراین باید دقت زیادی کنیم تا فساد عمده و قابل ذکری در این مقطع زمانی پیش نیاید.وی تاکید کرد «در موضوع مبارزه با فساد قوم و خویش و رفاقت نداریم».
زنگنه تصریح کرد: اعتقادم این است که بازرس‌ها با جدیت به کارشان بپردازند. اولویت از نظر من مبارزه با فساد است و شناختن کسانی که فساد می‌کنند.مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایت وزارت نفت نیز در این نشست گفت: در مقابل تخلف و جرم هرگز کوتاه نخواهیم آمد.
اشکان میرمحمدی کنترل درون سازمانی با روش‌های مختلف و نوین را سبب ناامن کردن فضای اداری برای مفسدان مالی و اقتصادی دانست و افزود: نظارت‌های سرزده و نامحسوس و بازرسی‌های هدفمند، کارآمدی سیستم اداری را تضمین می‌کند.
میرمحمدی تصریح کرد: بعضی فکر می‌کنند اگر جایی نظارت تقویت شود به معنای آن است که خدای ناکرده اعتماد به آنجا تضعیف شده، درحالی که اینگونه نیست بلکه نظارت و کنترل لازمه مدیریت است.
وی ادامه داد: اگر بازرسی به محیطی وارد شد و موضوعی را بررسی کرد، معنایش این نیست که آنجا اشکالی پیدا شده است. بلکه بازرس در آنجا حضور پیدا می‌کند تا اشکالی پیدا نشود و اگر اشکالی پیدا شد با ارائه پیشنهادها در گزارش، اشکال را مرتفع سازد.
سایر اخبار این روزنامه
در اولین روز هفته سلامت و با حضور وزیر بهداشت پیشرفته‌ترین واحد تولید قرص و کپسول کشور به بهره‌برداری رسید رئیس جمهور در بازدید از مناطق سیل زده استانهای خوزستان و لرستان برنامه های بازسازی باید بر مبنای تکرار سیل تدوین شوند با حکم فرمانده کل قوا؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی به فرماندهی کل سپاه منصوب شد ایران اسلامی غرق در شادی جشن‌های نیمه شعبان وزیر نفت: گردش مالی 150 میلیارد دلاری نفت زمینه ساز فساد است سفر نخست‌وزیر پاکستان به ایران و زیارت حرم امام رضا(ع) غفلت از واقعیت‌ها چرا؟ 600 کشته و زخمی در انفجارهای سریلانکا واکنش دکتر ظریف به حادثه تروریستی سریلانکا: تروریسم یک تهدید جهانی بدون دین است؛ باید با آن مقابله شود معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور: فولاد مبارکه اقدامات مداوم و موثری برای حفظ محیط‌زیست انجام داده است تذکری به شورای شهر تهران عضو شورای شهر تهران عنوان کرد: حمایت شورای شهر از برنامه‌های تاکسیرانی برای ارائه خدمات الکترونیک به مسافران معاون بنیاد شهید: مطالبات سال 96 خانواده‌های ایثارگران باقی مانده است کتاب «تمام نهج‌البلاغه» در درون محراب امیرالمومنین حضرت على‌بن‌ابیطالب علیه‌السلام در مسجد کوفه شورای ملی تعاونی‌ها و تشکل‌های بخش کشاورزی تشکیل می‌شود رئیس جمهور در بازدید از مناطق سیل زده استانهای خوزستان و لرستان برنامه های بازسازی باید بر مبنای تکرار سیل تدوین شوند رئیس جمهور در بازدید از مناطق سیل زده استانهای خوزستان و لرستان برنامه های بازسازی باید بر مبنای تکرار سیل تدوین شوند رئیس جمهور در بازدید از مناطق سیل زده استانهای خوزستان و لرستان برنامه های بازسازی باید بر مبنای تکرار سیل تدوین شوند رئیس جمهور در بازدید از مناطق سیل زده استانهای خوزستان و لرستان برنامه های بازسازی باید بر مبنای تکرار سیل تدوین شوند رئیس جمهور در بازدید از مناطق سیل زده استانهای خوزستان و لرستان برنامه های بازسازی باید بر مبنای تکرار سیل تدوین شوند