نمایش دستاوردهای جدید نیروی زمینی سپاه


چنانکه روابط عمومی نیروی زمینی سپاه گزارش داده محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه بازدید از دستاوردهای سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی این نیرو، ضمن تقدیر از اقدامات صورت‌گرفته، اظهار داشت: این سازمان در تمام زمینه‌های تسلیحاتی و تجهیزاتی راه‌های جدیدی را باز کرده و بسیاری از مشکلاتی که رزمندگان ما با آن مواجه بودند با این ابتکارات حل شده است. با توجه به پیشرفت‌هایی که دشمنان ما در زمینه تسلیحات و تجهیزات دارند، این پیشرفت‌های فناورانه می‌تواند قدرت ما را افزایش و تلفات نیروی انسانی را کاهش دهد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤالی پیرامون نقش قرارگاه‌های نیروی زمینی سپاه در توسعه امنیت ملی افزود: به جرات می‌توان گفت در حوزه امنیت مناطق حساس کشور همچون سیستان و بلوچستان و کردستان نیروی زمینی سپاه نقش موثر و ارزشمندی را ایفا کرده است.
فرمانده اسبق سپاه با تاکید بر لزوم اهمیت نهادهای اطلاعاتی به اطلاع‌رسانی سریع درباره گروهک‌های ضد انقلاب تاکید کرد: باید نهادهای ذکر شده اطلاعات را به سرعت در اختیار نیروی زمینی سپاه قرار دهند تا آنها با قدرت با گروهک‌های ضد انقلاب برخورد کنند. حضور یگان‌های نیروی زمینی سپاه در مرزها و کارهای رزمی نشان از این دارد که این نیرو همواره آماده مقابله با دشمنان است.
وی گفت: پیشرفت در فناوری نباید ما را از کمک‌های انسان‌دوستانه و فعالیت‌های انسانی بازبدارد و هیچ جایگزینی نباید در این حوزه صورت بگیرد؛ بلکه فناوری و نیروی انسانی مکمل یکدیگرند و فناوری را ما باید برای تکمیل پروسه سازماندهی به کار بگیریم.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اقدامات نیروی زمینی سپاه در حوزه محرومیت‌زدایی و ساخت صدها واحد مسکونی و تهیه بسته‌های غذایی برای محرومان در مناطق جنوب شرق و شمال غرب کشور گفت: محرومیت یکی از عوامل ناامنی است و اگر سپاه وارد حوزه محرومیت‌زدایی شده برای این نیست که کار دولت را تکرار کند؛ بلکه هدف سپاه و نیروی زمینی  از محرومیت‌زدایی ایجاد امنیت واقعی و پایدار است. در مناطق درگیر، ریشه‌کن کردن ناامنی به لزوم توجه به محرومیت‌زدایی باز‌می‌گردد.
دستاوردهای جدید سپاه
برخی از دستاوردهایی که سازمان تحقیقات و جهاد خود‌کفایی سپاه با حضور محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، به نمایش گذاشت از این عبارتند:
تیر‌بار لول چرخشی 7/12 میلی متری که سیستم عملکردی الکترونیکی دارد؛ سامانه توپ سه لول چرخشی با نرخ شلیک1500 تا 1600 تیر در دقیقه و قابلیت نصب روی بالگرد و قایق؛ مولتی روتور مسلح به سلاح و بمب‌ با وزن 5 کیلوگرم و زمان پرواز 20 دقیقه مولتی روتور نوعی کوادکوپتر (از خانواده پرنده‌های بدون سرنشین کوچک)؛  رادار مراقبت زمینی طارق (3) که قابلیت آشکار‌سازی اهداف زمینی با آستانه تطبیقی و قابلیت کنترل از راه دور دارد.
تولید سوخت‌های جامد دوپایه با ایمپالس ویژه هدف از اجرای این طرح بررسی روش‌های تولید و اجرای مختلف پیشرانه‌های جامد دو‌پایه با فرمولاسیون متفاوت و همچنین بررسی روش‌های کنترل کیفیت آنها و ارائه راهکار مناسب جهت کاهش پس‌سوزی.
شبیه‌ساز میدان مین که از آن برای شبیه‌سازی میدان مین استفاده می‌شود تا نفرات تحت آموزش در شبیه‌ترین حالت به واقعیت قرار گرفته و به بهترین شکل آموزش ببینند. قابلیت تمرین در شرایط مختلف با به کارگیری انواع مین و تله‌های موجود در سامانه و همچنین وقوع شبیه‌ساز انفجار در میدان با پوشش گرد و خاک زمین و سیستم صوتی توسط باندهای تعبیه شده از جمله ویژگی‌های این شبیه‌ساز است.
سیستم‌های تصویر‌برداری سیتی تراهرتز؛ بمب هواسُر هدایت شونده جمرات که بمبی هدایت شونده با قابلیت نصب بر روی پرنده‌هایی از قبیل بالگرد و جایروپلن را داراست؛ سامانه موشک سهند 3؛ سامانه راکتی 240 میلی متری حاوی بمبلت‌های فیوزدار؛ پرتابگر هیدرونیوماتیک آرش.
خودروی تاکتیکی با قابلیت حمل سلاح و مجروح که در راستای چابک‌سازی و بهسازی و افزایش توانایی نیروهای واکنش سریع توسط نیروی زمینی سپاه ساخته شده و یک خودروی تاکتیکی با قابلیت حمل موشک‌های ضد‌تانک و برانکاردهای کوچک حامل مجروحان است.