هراس انتخاباتی اصولگرایان

آرمان: پروژه اختلاف افکنی میان اصلاح‌طلبان و روحانی پس از 5 سال متوقف نشده و هر جمله‌ای از سوی یک اصلاح‌طلب در نقد عملکرد رئیس‌جمهور بیان می‌شود به بهانه‌ای جدید برای افزودن برگه‌ای به این پروژه می‌شود. اصولگرایان دلواپس این روزها چند پروژه را به‌صورت همزمان روی میز دارند. نخست تداوم القای اختلاف میان اصلاح‌طلبان با روحانی است که برای باورپذیر کردن ادعای خود هر بار به یک موضوع متوسل می‌شوند؛ مانند آن روز که اسحاق جهانگیری گله کرد اختیار تغییر منشی دفترش را ندارد و اصولگرایان با شادی در بوق و کرنا کردند که رابطه دولت و اصلاح‌طلبان شکرآب شده است. پروژه دیگر آنها ناکارآمد نشان دادن اصلاح‌طلبانی است که در قدرت حضور دارند و با آمارسازی‌های غلط درصدد منحرف کردن افکار عمومی هستند که طیف احمدی‌نژاد در این پروژه حضور پررنگی دارد و نمونه بارز آن اظهارات چند روز گذشته احمدی‌نژاد بود که روحانی را به مناظره دعوت کرد تا بگوید او توانایی پرداخت یارانه 900 هزار تومانی را دارد، اما روحانی از پرداخت یارانه امتناع می‌کند. البته رئیس دفتر رئیس‌جمهور به این ادعای یارانه‌ای پاسخ داد. محمود واعظی درباره پیشنهاد احمدی‌نژاد درباره چند برابر شدن یارانه‌ها، گفت: «این مسئول سابق کشور حرف‌های مختلفی می‌زند. اگر شما همه حرف‌های او را در نظر بگیرید اولا بسیار متضاد است دوم اینکه با عملکرد گذشته خود او در تناقض است. این فرد یک عوامفریبی را شروع کرده است و فکر می‌کند در شرایطی که یک جنگ اقتصادی شروع شده است و قبول هم داریم قشری از مردم در مضیقه هستند، می‌تواند با شعار و این طور مسائل خود را مطرح کند.» واعظی با بیان اینکه عملکرد آن دولت و قول‌هایش را دیدیم، بیان کرد: امروز که بعد از گذشت سال‌ها به استان‌های مختلف می‌رویم، مشاهده می‌کنیم که هنوز در استان‌های مختلف پروژه‌هایی که دولت این فرد با رقم‌های بالایی قول داده، هنوز کلنگ‌زنی هم نشده است. واعظی گفت: مردم ما مردم آگاهی هستند و می‌دانند کسی که این گرفتاری را به وجود آورد، تحریم را برای ما ایجاد کرد و روابط ما را با کشورهای همسایه به‌هم زد چه کسی است. رئیس دفتر رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: امروز گروه‌های سیاسی حامی ایشان هم بر ضدش شده‌اند، حداقل همفکران خودش که باید قبولش داشته باشند، چنین حسی دارند.» بخشی دیگر از اصولگرایان که کرسی‌های قدرتشان در دولت، مجلس و شورای شهر کم شده است بر طبل اخراج اصلاح‌طلبان از نهادهای قدرت می‌زنند مانند محمدنبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه که در مرداد امسال گفته بود: ‌«تیم اقتصادی دولت در سیاست‌های خود شکست خورده است. ما در همین رابطه خواستار برکناری آقای جهانگیری از راس تیم اقتصادی دولت شدیم.» به هر حال اصولگرایان برای پس گرفتن قدرت بر هر دری می‌کوبند، اما نتیجه‌ای نمی‌گیرند. چون مردم به‌خوبی با رفتارها و عملکردهای دو جناح سیاسی کشور آشنا شدند و اکنون تمایلی به بازگشت اصولگرایان ندارند.
روحانی جدید درراه است
پروژه زمان حال اصولگرایان دلواپس تداوم اختلاف افکنی میان روحانی و اصلاح‌طلبان و بهانه آنها هم اظهارات صادق خرازی در نشست حزب ندا است. خرازی روز جمعه گفت:‌ «رأی یکایک مردم برای این نبوده که نشاط سیاسی از کشور رخت ببندد و به نام مردم و اصلاحات حرف خود را به دروغ به مردم بگویید و مردم را نشانه بگیرید. ما پوسترچسبان دولت‌ها نیستیم. ما دارای اندیشه سیاسی و مطالبه سیاسی هستیم.» رسانه دلواپس درباره این اظهارات نوشت: «متأسفانه و به‌رغم اظهارات خرازی مبنی بر پوسترچسبان نبودن اصلاح‌طلبان، اما آنچه که در جریان حمایت و عاشقانگی جریان چپ با آقای روحانی طی ۶ سال گذشته رخ داد؛ چیزی غیر از یک پوسترچسبانی نبود! آنهم پوسترچسبانی از نوع زورکی کما اینکه چپ‌ها بدون هیچ فراخوانی از جانب روحانی، در سال ۹۲ و ۹۶ از او حمایت کردند، بر فدایی بودن برای روحانی تأکید داشتند و برایش «تَکرار» کردند.» اصولگرایان دلواپس به شکل ناشیانه‌ای سعی کردند از اظهارات خرازی چنین القا کنند: «آنچه که از لسان آقای خرازی درکنگره حزب ندا مبنی بر نقد وضع موجود، عزم دوباره اصلاح‌طلبان برای درانداختن یک سیاست جدید و کنایه به روحانی ساطع شده است نیز در بهترین حالت می‌تواند یک «روحانی جدید» را در دامن مردم بگذارد.» ناراحتی اصولگرایان به دولت و روحانی محدود نمی‌شود و آنچه در رسانه‌های این طیف منتشر می‌شود تاییدی بر گسترده بودن دایره دلواپسی اصولگرایان است چنان که نوشتند: «گرچه شهرداری تهران نیز تماما به ملک طلق اصلاح‌طلبان تبدیل شده و با اشارات آنها راهبری می‌شود، اما از شهرداری هم عملکردی بهتر از دولت سراغ نداریم و این همه صرفا برای این است که هم دولت و هم شهرداری تهران، تماما متعلق به اصلاح‌طلبان هستند و حق مطلب این است که از مشی اصلاح‌طلبان نیز چیزی با محتوای خدمت به مردم، آسایش اقتصادی و مدیریت جهادی به دست نمی‌آید».
هراس از انتخابات 98 و 1400


نکته قابل تامل به بخش پایانی پروژه اصولگرایان مربوط است که آنها خیلی کامل و دقیق به افشای اهداف تخریبی خود می‌پردازند که بیشتر آنها هراس از شکست چندباره در انتخابات مجلس 98 و ریاست جمهوری 1400 است. رسانه دلواپس در پایان تحلیل‌های سطح پایین و هدفمند از اظهارات خرازی نوشته است: «این حقایق ضروری می‌نماید که آقای خرازی و دوستان ایشان توضیح بدهند که در پس اینهمه انرژی و سیاست‌گذاری دوباره و ابراز شرم بدون عذرخواهی از وضع موجودی که خود در آن سهیم هستند؛ آیا جز «عام‌البلوی» کردن جامعه و تولد یک فراکسیون امید و یک روحانی دیگر در انتخابات‌های ۹۸ و ۱۴۰۰ قابل انتظار است؟»