هم‌افزایی بی‌سابقه بین نیروهای مسلح به ارتقای نیروی دریایی سرعت داده است

مراسم الحاق ناوشکن سهند به نیروی راهبردی دریایی ارتش  روز گذشته با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در منطقه یکم نداجا در بندرعباس برگزار شد.
این ناوشکن ، پیشرفته‌ترین ناوشکن بومی خاورمیانه است  که قابلیت تهاجمی و دفاعی دو برابری نسبت به ناوشکن جماران، به‌روزرسانی پرتاب گرهای اژدر، انواع توپ‌های ضدهوایی و ضد سطحی، سامانه موشکی سطح به سطح و سطح به هوا، سامانه دفاع نقطه‌ای، سامانه ضددریایی، قابلیت رادارگریزی، افزایش برد عملیاتی و قابلیت مانورپذیری بالا را دارد.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مراسم گفت: امروز هم‌افزایی بی‌سابقه‌ای بین ارتش و وزارت دفاع و نداجا و صنایع وجود دارد که سرعت امیدبخشی را به ارتقای نیروی دریایی بخشیده است.
سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی اظهار کرد: امروز دهمین روز آذرماه 97 در تاریخ نیروی دریایی روز بسیار مهمی است، روح شهیدان والامقام سهند در این میدان حاضر و ناظر و شاهد هستند و شهادت می‌دهند بر اینکه شما توانسته‌اید و می‌توانید هر ناممکنی را ممکن کنید؛ و البته از این روزهای مهم در تقویم نیروی دریایی کم نبوده و کم هم نخواهد بود.


وی با بیان اینکه در 40 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیروی دریایی خط روشن پرافتخاری را طی کرده است، افزود: در این خط نورانی نقاط عطفی هم وجود دارد که اشاره به آن‌ها اشاره به عظمت انقلاب اسلامی ایران در دمیدن روح خودباوری به ملت ایران است.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه نیروی دریایی که در زمان رژیم گذشته تقریباً همه‌چیزش وابسته بود با پیروزی انقلاب اسلامی ایران انرژی متراکم خود را آزاد کرد و برای نظام جمهوری اسلامی ایران افتخارات فراوانی را آفرید، تصریح کرد: دفاع جانانه و فراموش ناشدنی تکاوران دریایی در خرم‌شهر حماسه بزرگ 7 آذر را رقم زد که کمر دشمن بعثی را شکست و نیروی دریایی‌اش را تا پایان جنگ از عرصه خارج کرد.
موسوی با بیان اینکه حفاظت از آب‌های خلیج‌فارس و اسکورت 10 هزار شناور تجاری از نقاط عطف آن 8 سال هستند اگرچه روزبه‌روز آن ایام خاطره‌ای شگرف از نیروی دریایی در دل دارد، عنوان کرد: بعد از پایان جنگ هم به‌خصوص از زمان فرماندهی امیر دریادار سیاری که جایش در این میدان خالی است این افتخارات ادامه داشت.
وی ادامه داد: همچنین باید در این لحظه مهم از امیر فرمانده سابق ارتش جمهوری اسلامی امیر سرلشکر صالحی یاد کنیم که بنده از ثمرات فرماندهی ایشان در چنین میدان‌هایی بهره‌مند می‌شوم.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه از زمان شروع فرماندهی امیر سیاری فصل جدیدی در پیشرفت‌های نیروی دریایی آغاز شد، خاطرنشان کرد: حضور مؤثر در اقیانوس‌ها و تأسیس منطقه دریایی چابهار و پایگاه‌های وابسته و علمداری سواحل مکران و ساخت شناورهای جدید با کمک صنایع وزارت دفاع و دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع همراه در کشور، از نقاط قوت فرماندهی ایشان بود.
موسوی با اشاره به سخنان فرمانده معظم کل نیروهای مسلح که فرمودند اگرچه ساخت جماران نقطه عطف است اما توانایی طراحی ساخت ارتقا و تعمیر ناوشکن‌ها فراتر از ساخت تنها یک ناوشکن است که به برکت انقلاب نداجا به آن دست یافته است، بیان کرد: از سال گذشته که امیر دریادار خانزادی سکان فرماندهی نیروی دریایی راهبردی ارتش را در دست گرفته دوران اوج‌گیری قدرت دریایی با استفاده از همه تجارب گذشته و ویژگی‌های مدیریتی شخصیتی ایشان وارد عصر تازه‌ای شده است.
وی با بیان اینکه جای شکر فراوان دارد که در اجرای فرمان رهبری مبنی بر هم‌افزایی بینی نیروهای مسلح امروز هم‌افزایی بی‌سابقه‌ای بین ارتش و وزارت دفاع و نداجا و صنایع وجود دارد که سرعت امیدبخشی را به ارتقا نیروی دریایی بخشیده است، ابراز کرد: ناشکری است اگر از کمک‌های راهبردی سردار سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح که نقش تعیین‌کننده‌ای در این موفقیت‌ها داشته و دارد، یاد نکنیم و ممنون نباشیم.
وی اضافه کرد: در همین دوره هم‌افزایی دو نیروی دریایی ارتش و سپاه وارد مرحله جدیدی شده که پشتیبانی سایر نیروها را نیز به خود جذب کرده است؛ این روحیه و اراده است که ما را حاکم حفاظت خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان کرده است و می‌توانیم اقدامات ناامن کننده دشمن را خنثی کرده و امنیت منطقه را حفظ کنیم.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: نظام سلطه به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی و کسانی که خود را به آن‌ها می‌چسبانند و از چسباندن خود به این دو عنصر بدنام بین‌المللی جز ترد و ذلت بیشتر عایدشان نمی‌شود، با ایجاد ناامنی در منطقه ارتزاق می‌کنند و به همین علت نظام سربلند جمهوری اسلامی ایران 40 سال است پنجه در پنجه سرکردگان تضعیف‌کنندگان حقوق بشر انداخته است، دیر نیست که افول دشمن را شاهد باشیم.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم  گفت: ناوشکن سهند با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند آمادگی دارد امنیت دریایی را برای جمهوری اسلامی به ارمغان آورد.
دریادار حسین خانزادی اظهار کرد: در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب، و به مناسبت روز نیروی دریایی، شاهد خلق حماسه‌ای از جنس استقلال و خودکفایی هستیم.
وی با بیان اینکه ناوشکن سهند، این ایرانی مقتدر، حاصل ۶ سال تلاش شبانه‌روزی و پرفشار مهندسین و صنعتگران نیروی دریایی راهبردی است، افزود: در ساخت این ناوشکن، مجموعه فرماندهی ساخت شناوری، حمایت مجموعه عظیم صنایع وابسته وزارت دفاع، مراکز علمی، صنعتی و دانشگاهی نقش داشتند و موجب شدند این ناوشکن به عرصه ظهور برسد. فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه سهند آماده است پس از الحاق و صدور حکم مأموریت، به مأموریت دریانوردی- اقیانوسی اعزام شود و با اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی، اقتدار ملت ایران در دریا باشد، اضافه کرد: هدایت و راهبری این شناور پیچیده به دست سربازان ولایت، با بهره‌گیری از آموزه‌های انقلابی سپرده شده است و آمادگی دارند با شجاعت و دانش امنیت دریاهای ایران اسلامی را برقرار کنند.
امیر دریادار خانزادی با بیان اینکه با ساخت این ناوشکن حتی فکر تجاوز به حریم دریایی ایران اسلامی نیز به ذهن دشمن خطور نخواهد کرد، تصریح کرد: دشمنان بدانند امروز روز رستاخیز سهند است و این ناوشکن با اراده جوان ایرانی پا به عرصه گذاشته
 است. وی با اشاره به اینکه این ناوشکن با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند ایرانی، امنیت دریایی را برای جمهوری اسلامی ارمغان خواهد آورد و برای ملت‌های آزاده جهان الهام‌بخش خواهد بود، عنوان کرد: اطمینان داریم زمان افول است.