آمریکا:آماده‌ امتیاز دادن به ایران هستیم

«برایان هوک» رئیس گروه موسوم به «اقدام ایران» در وزارت امور خارجه آمریکا با تکرار خواست مقام‌های این کشور برای مذاکره با تهران گفت: اگر مقام‌های ایرانی تصمیم به اتخاذ مسیر متفاوتی بگیرند، آماده‌ایم برای ارائه امتیازهای بسیار گفت وگو کنیم.
به گزارش ایرنا، هوک در گفت وگویی با روزنامه «الشرق الاوسط» بار دیگر با انتقاد از سیاست‌های دولت اسبق آمریکا و تکرار اتهام‌ها علیه ایران در منطقه، گفت: توافق هسته‌ای با ایران به عنوان یک معاهده ثبت نشد، چرا که حمایت کنگره آمریکا را نداشت و زمانی که «باراک اوباما» کاخ سفید را ترک کرد، از اعتبار قانونی ساقط شد.
مضحک بودن این ادعاها آنجا نمود می‌یابد که برجام نه تنها مورد حمایت اتحادیه اروپا، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت‌های وقت پنج کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد است، بلکه قطعنامه 2231 مصوب این شورا، آن را از منظر حقوقی در جایگاه محکمی قرار داده است؛ چنانکه نقض پیمان ازسوی آمریکا، محکومیت جامعه جهانی را به دنبال داشت.
هوک در بخش دیگری از صحبت‌های خود مدعی شد: تهدیدها از جانب ایران بسیار بزرگتر از موضوع هسته‌ای است و دارا بودن‌ زرادخانه‌‌ای از موشک‌های مختلف، تهاجمات دریایی، حملات سایبری، صدور انقلاب، ایجاد وحشت در دیگر کشورها، بی‌ثبات‌سازی همسایه‌ها، گروگان‌گیری، اقدام به ترور، بمب‌گذاری و ربایش را هم شامل می‌شود.


این دیپلمات آمریکایی که کشورش کارنامه سیاهی در جنگ‌افروزی، فروش سلاح، تجاوز به خاک دیگر کشورها و نقض حقوق بشر دارد، در ادامه اتهام‌زنی‌های خود گفت که ایران خواستار «تکرار مدل لبنان» در منطقه است.
وی در پاسخ به این سوال که دولت آمریکا چه برنامه‌ای برای مذاکره احتمالی با تهران دارد، گفت: حوزه‌هایی را که مایل به گفت وگو درخصوص آن‌ها هستیم، تعیین کرده‌ایم که بخشی از آن، مرتبط با همه مواردی است که منافع مثبت آن به مردم ایران می‌رسد.
هوک در ادامه ادعاهای خود، بار دیگر با تکیه به ادبیات تهدید گفت: شاید ایرانی‌ها الان مایل به مذاکره نباشند، اما تجربه تاریخی نشان داده است، زمانی که این کشور تحت فشار قرار بگیرد، به میز مذاکره برمی‌گردد.
وی با ادعای «عدم وجود مدیریت صحیح اقتصادی در ایران و هزینه‌تراشی فعالیت‌های منطقه‌ای تهران» گفت: زمانی می‌رسد که حکومت ایران باید هزینه – فایده اقداماتش را در نظر بگیرد.
دولت آمریکا طی ماه‌های گذشته به شیوه‌های مختلف خواستار گفت وگو و مذاکره با ایران شده؛ اما به موجب پیمان‌شکنی‌های گذشته، با مخالفت مقام‌های کشورمان مواجه شده است.
رئیس جمهوری آمریکا پیش از این برای دیدار «بدون پیش‌شرط» با مقام‌های ایرانی اعلام آمادگی کرده بود. وی زمانی دیگر هم گفت که حاضر است برای دستیابی به آنچه که «توافقی واقعی با تهران» می‌خواند، پای میز مذاکره بنشیند.
وی اردیبهشت ماه سال جاری با عهدشکنی و دهن کجی به جامعه بین المللی، از برجام خارج شده و تحریم‌ها علیه مردم ایران را بازگردانده بود.
سایر اخبار این روزنامه
رئیس جمهور در آستانه سفر به نیویورک: آمریکا از سازمان ملل سوء استفاده میکند وزیر نفت عربستان: قیمت کنونی نفت برای همه رضایت بخش است بخش صنعت، معدن و تجارت 100 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی گرفت تداوم محکومیت و پیام‌های تسلیت مقامات و سران کشورها نسبت به حادثه تروریستی اهواز آیا روسیه بالهای اسرائیل را در سوریه می‌چیند؟ آمریکا:آماده‌ امتیاز دادن به ایران هستیم بخشی از ناگفته‌های جنگ از زبان فرمانده دفاع مقدس میزان ارزش تولید کنندگان نفت همزمان با مراسم تشیع پیکر شهدای حمله تروریستی در اهواز هیات دولت امروز را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد نوری شاهرودی سفیر ایران خبر داد: لغو روادید ایران برای عمانی‌ها تا 10 روز آینده اجرایی می‌شود رئیس شورای شهر: منتظر نظر وزیر کشور در خصوص رفتن یا ماندن شهردار تهران هستیم برای عیادت مجروحان و شرکت در مراسم تشییع وضعیت شهدای حادثه تروریستی اهواز رئیس بنیاد شهید به نمایندگی از رئیس‌جمهوری به خوزستان سفر می‌کند در پی سخنان سخیف یک مشاور سیاسی اماراتی، کاردار امارات به وزارت خارجه احضار شد بورس فصل پاییز را با رشد 4 هزار و 533 واحدی آغاز کرد