سكوت در برابر تتلو اتهام به ابتكار و مولاوردي

ماموريت جديدآقاي دلواپس؛ كريمي قدوسي
سكوت در برابر تتلو اتهام به ابتكار و مولاوردي
حمايت از تتلو امروز مايه رسوايي شده است
آرمان: باز هم اتهام‌زنی، باز هم ادعای بدون سند. نامی آشنا در این اتهام‌زنی است، یعنی جوادکریمی قدوسی! اگر نام کریمی قدوسی در موتورهای جست‌وجوگر اینترنتی درج شود تعداد زیادی اتهام‌زنی روی صفحه مانیتور نقش می‌بندد که آخرین آنها مربوط به دو خانم عضو کابینه است. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به فارس گفته است: «باید پرونده افرادی چون خانم ابتکار و خانم مولاوردی که از جاسوسانی چون نزار زاکا، کاوه مدنی و سیدامامی حمایت‌ می‌کنند، مورد بررسی قرار گیرد. مردم می‌خواهند بدانند این افراد چه ارتباطی با این جریانات دارند که تا این حد از این افراد حمایت می‌کنند؟» مشخص است مشی اصلاح‌طلبانه ابتکار و مولاوردی بهانه خوبی برای اتهام‌زنی دلواپسان است! استدلال‌های کریمی قدوسی برای تاکید بر صحت ادعاهایش هم قابل تامل است. به عنوان نمونه با اشاره به مصاحبه دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی با یک خبرگزاری آمریکایی گفت: «خانم مولاوردی در این مصاحبه خود به این نکته اشاره می‌کند که به خاطر یک مقاله‌ای که نزار زاکا ارائه داده بود ما از وی برای شرکت در نشستی که در حوزه ارتقای سیستم‌های نرم‌افزاری فعالیت زنان برگزار شده بود دعوت کردیم تا به تهران بیاید و بعد از اینکه به تهران سفر می‌کند او را دستگیر می‌کنند و این مساله باعث شده تا هر سرمایه‌گذاری که به دعوت ایران بخواهد وارد تهران شود، از ترس دستگیری دیگر حاضر نیست دعوتی را از ایران بپذیرد.» وی افزود: «قطعا در آینده‌ای نزدیک مستندات جاسوسی نزار زاکا که حکم سنگینی هم برای او اعمال شده توسط دستگاه قضائی و دستگاه‌های اطلاعاتی در اختیار افکار عمومی قرار خواهد گرفت و باعث شرمندگی خانم مولاوردی خواهد شد که چگونه در دولت یازدهم و دوازدهم حجم زیادی از فعالیت‌های جاسوسی در حوزه‌های مختلف کشور از جمله اقتصادی، فرهنگی، امنیتی، دفاعی و... رخ داده و ما شاهد افزایش این فعالیت‌های ناشی از نفوذ و جاسوسی در کشور هستیم.» کریمی قدوسی اذعان دارد که حکم جاسوسی نزار زاکا در آینده نزدیک منتشر می‌شود، اما مشخص نیست چرا او قبل از انتشار چنین حکمی، بر مسند قضاوت نشسته و برای مولاوردی حکم صادر می‌کند!


پنهان کردن تتلو!
نکته قابل توجه اینکه جریان دلواپس سعی دارد برای پوشاندن خطای خود به اتهام‌زنی روی بیاورد به عنوان نمونه کریمی قدوسی می‌گوید: «جیسون رضائیان چه کار می‌کرده که در دستگاه دولتی و نهاد ریاست جمهوری از او به عنوان یک خبرنگار تجلیل به عمل می‌آورند و بعد از دستگیری‌اش در جهت حمایت از این جاسوس زبده وارد عمل می‌شوند و مدعی هم هستند که این فرد جاسوس نیست، بلکه یک خبرنگار است» اما او درباره تتلو سخنی بر زبان جاری نمی‌کند!
بر کرسی قضاوت!
کریمی قدوسی البته اتهام‌زنی‌هایش را محدود به مولاوردی نکرد و خاطرنشان کرد: «یا دیگر اینکه تیم کاووس سیدامامی که در قالب فعالان محیط‌زیست به جاسوسی می‌پرداختند مورد حمایت خانم ابتکار و آقای کلانتری بودند و همچنین در مورد کاوه مدنی که در حوزه محیط‌زیست مشغول جاسوسی بود و او را فراری دادند». وی افزود: «پرونده دولت در بحث نفوذ و کمک به سرویس‌های جاسوسی و آمدن افراد نفوذی در سیستم‌ها، پرونده بسیار سنگینی است.» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار کرد: «کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی باید به این موضوع ورود پیدا کند و ما از صداوسیما گله‌مندیم که چرا در این حوزه‌ها وارد نمی‌شود و مستندات مربوط به این مسائل را پخش نمی‌کند، مگر اینها حق مردم نیست؟» مشخص نیست که چگونه و از کجا احساس خود قاضی‌بینی در چنین افرادی گسترش یافته است، اما باید یادآوری کرد برای شناسایی جاسوسان و همکاران آنها، نهادهای مسئولی در کشور فعالیت کرده و به‌خوبی وظایف خود را انجام می‌دهند و نیازی به چنین ادعاهایی از سوی کسانی که مسئولیتی در این حوزه حساس ندارند، نیست. به نظر می‌رسد هدفی در پشت ادعاهای کریمی قدوسی است که شاید پنهان کردن تخلفات هم‌طیفانش باشد!
حمایت از تتلو؛ بی‌اخلاقی سیاسی!
«امیر مقصودلو» یا همان «امیر تتلو» خواننده زیرزمینی هم اکنون در خارج از کشور زندگی می‌کند. او از سال 96 تاکنون از خواننده‌های پرحاشیه در کشور شناخته شده است. در صفحه شخصی خود با آپلود کردن پستی، عنوان کرد که «دیگر مسلمان نیست و امامان را نیز نمی‌شناسد» و پس از انتشار این پست بلافاصله آن را از صفحه خود حذف کرد. حرکت این خواننده زیرزمینی واکنش‌های بسیاری از سوی جامعه سیاسیون به دنبال داشت. چرا که او در زمان انتخابات ریاست جمهوری در جناح رقیب آقای روحانی، رئیس‌جمهوری کشورمان قرار داشت و پس از دیداری که با سیدابراهیم رئیسی، جناح رقیب آقای روحانی داشت، در صفحه خود نوشته بود که اگر کنسرتی برگزار کند حتما خانم‌ها و آقایان را از هم جدا می‌کند و حتی اگر خانم‌ها در این کنسرت شرکت کنند باید با حجاب کامل یعنی چادر در این کنسرت شرکت کنند. این‌ خواننده زیرزمینی در آن زمان‌ بسیار مورد مهر و عطوفت جریان اصولگرا قرار گرفت تا آنجا که با توجه به گذشته‌ای که او داشت آقایان اصولگرا در رابطه با او اعلام کرده بودند که «تتلو از کرده‌ و گذشته خود پشیمان بوده و ابراز ندامت کرده است». برخی هم می‌گفتند که «میزان حال فعلی افراد است و او امروز می‌گوید توبه کرده است»، برخی دیگر از تواضع و روی خوش تتلو اعلام نظر کرده بودند. حتی فردی هم طی نامه‌ای به این خواننده زیرزمینی نوشت: «امیر حسین عزیز؛ به خاطر این روزها به حالت غبطه می‌خورم، نه فقط از این جهت که مظلوم واقع شده‌ای! بلکه بیشتر برای اینکه معیار تشخیص حق از باطل گشته‌ای.» حتی برخی از سیاسیون جریان اصولگرا در مراسمی از او تجلیل به عمل آورده و از او حمایت کردند، اما پس از انتشار این پست از سوی او واکنش‌های متفاوتی داشتند. همزمان هم بسیاری از تحلیلگران سیاسی دیدار تتلو با رئیسی را یک گاف بزرگ تلقی کردند که نشان دهنده استفاده اصولگرایان از چهره‌ها و سلبریتی‌ها در راستای منافع سیاسی است. قابل توجه است، آقایانی که در زمان انتخابات از این خواننده زیرزمینی به صورت تمام‌قد حمایت می‌کردند افرادی هستند که طی سال گذشته همواره محمدرضا شجریان را با استفاده از نقدهای بسیار تند ‌مورد هجمه قرار داده و دائما از محدودیت‌هایی که بر این خواننده وجود دارد حمایت می‌کنند، حتی برخی مدعی ارتکاب جرم توسط او شده ‌و ‌خواستار محاکمه‌اش شده بودند.
واکنش رئیسی
ابراهیم رئیسی که در زمان انتخابات ریاست جمهوری با «امیر تتلو» دیدار و صحبت کرده بود پس از این موضوع در توئیتی عنوان کرده است؛ «اني سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم؛ این راهبرد همیشگی ما تا روز قیامت است، سلم مربوط به کسانی است که با قرآن، اهل بیت‌ و امام جامعه اسلامی در سلم باشند و اگر کسی از این خیمه‌گاه بیرون رفت و در صف مقابله قرار گرفت، به جبهه دشمنان دین خدا و اولیاءا... پیوسته و در دشمنی با ماست».
واکنش زیباکلام
همچنین صادق زیباکلام در واکنش به این موضوع در گفت‌وگویی مطرح کرد: فضای مجازی در ایران پررنگ شده است و از آن استفاده‌ اخلاقی و منصفانه نمی‌شود و هرکسی می‌تواند در فضای مجازی با نام خودش و یا با اسم مستعار حضور داشته باشد. همه‌ اینها باعث شد که مثلا در زمان انتخابات از محبوبیت آقای تتلو در بین جوانان استفاده کنند و این غایت بی‌اخلاقی سیاسی بود. اصلا چرا باید یک جریان سیاسی برای چهار تا رأی اینکار را بکند؟