سلطانی‌فر، وزیر فوتبال مردان یا وزیر ورزش؟

در حالی که دوماه از قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان ایران در آسیا می‌گذرد اما خبری از وعده دیدار وزیر ورزش با اعضای این تیم که قرار بود یک هفته بعد از قهرمانی باشد، نیست!
دختران فوتسال ایران در دوبار حضور خود در رقابت‌های آسیا دو عنوان قهرمانی را کسب کردند‌‌. وزیر ورزش قرار بود یک هفته پس از بازگشت این قهرمانان دیداری با دختران فوتسال قهرمان آسیا داشته باشد اما همچنان خبری از دیدار نیست؛ دیداری که فرشته کریمی، ستاره فوتسال زنان ایران و آسیا حدود یک سال پیش هم خواستار آن بود اما تحقق نیافت!
حتی پس از قهرمانی دوباره در آسیا هم محقق نشد! در زمان افتتاح سالن ورزشی به نام بهترین بازیکن آسیا نیز از وزیر دعوت شد اما باز هم وزیر نیامد؛ وزیر ورزشی که دو بار برای تماشای بازی‌های تیم ملی به روسیه رفت و این تیم در مرحله مقدماتی حذف شد اما وزیر از تلاش مردان فوتبالیست راضی بود و به امید قهرمانی فوتبالیست‌ها در قاره آسیا نشسته است؛ امیدی که دختران فوتسالیست دو بار آن را تکرار کرده‌اند‌‌. جالب است که دختران شایسته ایران هنوز پاداش‌های خود برای قهرمانی در آسیا را نیز نگرفته‌اند در حالی که مردان فوتبالیست برای انجام بازی‌های خوب در جام‌جهانی بلافاصله پاداش هم دریافت کردند!
با این تفاسیر آیا باید وزیر ورزش را وزیر همه رشته‌ها دانست یا باید او را وزیر فوتبال مردان بدانیم؟ ستاره فوتسال بانوان ایران تنها یک دیدار و نشست با وزیر می‌خواهد تا بتواند حرف‌هایش را بزند اما وزیر فعلا زمان مناسبی برای این ملاقات به او نداده است‌‌.


ورزش بانوان توجهات واقعی را می‌طلبد، پرچمداری در میادین بین‌المللی خوب است اما کافی نیست‌‌. آنها نیاز به دریافت به موقع پاداش‌هایشان دارند چرا که بسیاری از این دختران کمک‌خرج خانواده‌هایشان هستند‌‌. زحمات آنها نیز زحمت است، حتی شاید این دختران مضاعف نیز تلاش می‌کنند‌‌؛ تلاشی مضاعف برای از میان برداشتن موانع بر سر راه و درخشش در میادین بین‌المللی‌‌.
تلاشی که حتی رسانه ملی، پخش کردن مسابقات ‌هاکی را به آن ترجیح داد‌‌. این دختران با پوشش کامل رقابت می‌کنند و تنها خواسته آنها پخش ضبط‌شده فیلم مسابقات‌شان به امید جذب اسپانسرهاست تا پس از دوبار قهرمانی در آسیا دغدغه تیم برای حضور در لیگ برتر را نداشته باشند‌‌. شهرزاد مظفر، سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان پس از درخشش در آسیا ناامید است و می‌گوید: تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که در مرحله‌ای قرار داریم که فکر می‌کردیم پس از بازگشت از مسابقات قهرمانی آسیا، اتفاقات خوبی رخ دهد اما واقعیت این است که پس از ۱۵ سال حضور در لیگ، در سخت‌ترین، پیچیده‌ترین و ناامیدکننده‌ترین نقطه ممکن قرار داریم‌‌. وی ادامه می‌دهد: 15 تا 20 سال همه ما زحمت کشیده‌ایم، موهای خود را سفید کرده و همه‌جور بالا و پایین را دیده‌ایم اما باز در پایان هر لیگ و آغاز مجدد آن، باید این همه دردسر بکشیم و به ما بی‌حرمتی شود‌‌. آیا واقعا ارزش یک قهرمان همین است؟ با تمام سختی‌هایی که می‌کشیم، باز در نقطه اول قرار داریم و این بسیار دردناک است‌‌.
به نوشته مهر، تیم فوتسال بانوان برای نخستین بار، ۴ مهرماه سال ۹۴ عنوان قهرمانی در آسیا را کسب کرد و چهار روز پس از قهرمانی دیداری با محمود گودرزی، وزیر وقت ورزش داشت‌‌؛ دیداری که بیشتر از نظر معنوی برای آنها قابل ارزش بود، حال این تیم بار دیگر فرصتی را برای بیان درددل‌هایش با وزیر می‌خواهد؛ دیداری که حتی روابط عمومی وزارت ورزش بلافاصله پس از قهرمانی دختران اعلام کرد ظرف یک هفته آینده محقق خواهد شد اما تا امروز و پس از گذشت حدود دو ماه هنوز خبری نیست و آن یک هفته نرسیده است!